Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skolovanje za telefoniste??? Zamazivanje ociju da se kao nesto kobajagi radi za slijepe. Jesu li odgovorni nekompetentni ili su samo cinicni? Bolje bi bilo da su te pare utrosili na digitalizaciju (audio) knjiga, da ti ljudi mogu da se usavrsavaju i da im se ponudi bolji sadrzaj u svakodnevnici. Koliko nasih biblioteka ima audio sadrzaje za slijepe i koliki je izbor naslova? I to malo sredstava koji imaju na raspolaganju - pogresno se koriste. Zalosno.
najtezi oblik invalidnosti..ali zato razviju druga osjetila, znam ih par koji su fantasticni fizeotarapeuti.
općinari i policija koriste kucaću mašinu, iako je puno lakše na kompjuteru koji možeš kupit za 40 KM
👍Respekt 👍
Jel' vi mislite da neko od njih ovo cita?
Uz veliku podršku ovoj populaciji, moram se šprdati sa Bošnajcima uz prijedlog da se kolektivno učlane u ovo udruženje !