Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se ulice zatvaraju da bi papci ostavili automobile. Na kovacicima ispred mrkve svaki dan u desnoj traci parkirana vozila. U Hamdije Kresevljakovica kod hotela Mod svaki dan parkirana auta u lijevoj traci. Iza SCC-a stalno auta parkirana. Kod nove tibrine zgrade na Otoci na pjesackoj i biciklistickoj stazi svaki dan do cca 17 sati parkirana auta.
Treba onu seljadiju narkomansku što krade bicikla ostaviti bez ruku pa uvesti ona bicikla na svakom ćošku ko u Berlinu itd.
Ne brine mene zatvaranja pojedinih ulica za saobracaj, mene brine odabir tih istih od tako zvanih strucnjaka
Puna podrška!!! Ljeniji smo postali od čuvenih crnogoraca (bez uvrede)...pola nacije se žali na trigliceride i ne zna kako da ih skine, jer toboze lijek ne pomaze...šetaj nacijo, yebale vas indijske serije i život iz filmova!!!
mogli ste staviti neki banner da je radi toga zatvoreno vilsonovo (usput auta normalno idu na dijelu vilsonovog jer skrenu kod muzeja) a ne da mislim kad ce iskociti neki politicar pred mene
Čuj dan bez automobila, a kod nas idu autom i dijele letke - nigdje veze :D
Zatvoriti neke ulice za motorna vozila i pretvoriti ih u pješačke zone... Bravo!
Minusašima želim budući život u blizini industrijskih dimnjaka Maglaja ili Kaknja.
@Nemesis You're traveling through another dimension, a dimension not only of sight and sound but of mind. A journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination. That's the signpost up ahead - your next stop, the Klix MINUS Zone!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte prvo te tramvaje i trolejbuse napravite da lice na nesto, da je cisto prije svega, uredite trotoare, nemojte da se moze parkirati na njima i napravite biciklisticke staze itd.. pa cu i ja nekad rado ostaviti auto na parkingu i ici pjeske ovako samo mogu na komercijalu i da se osjecam fino...
@nonfiction Sve je to lijepo I fino, ali na kojem bi parkingu ostavio auto? Kruzis po pola sata da nadjes mjesto. Istina je da nam treba vise zelenih povrsina I parkova, ali treba I vise parking mjesta. Sta ciniti, a sve ovo je potrebno. Ako hoce da smanje upotrebu motornih vozila onda bi po automatizmu trebali smanjiti cijene registracija.
@enticer ovdje ne pricamo o parkingu, iako se slazem da treba i taj problem rijesiti. Kako onda ides autom negdje moras ga svakako negdje parkirati ili samo kruzis po gradu? Ja govorim da ostavim auto pred zgradom svojom gdje i bide po cijelu noc i da bih rado nekad pjeske i javnim prevozom, da je uredenije .
Besposlani samo izmisljaju budalastine...ne znaju sta ce sa sebe.