Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ne serite po ovom čovjeku, on je BO i uradio više nego ijedan do sada.
moj Marjanoviću nisi ni ti što si bio
ne seri
Osladilo se iskakanje iz pastete aaa???
nije postao marioneta kao vi.
joooj ovoga pijuna SDU
Amaa ljudiii draga stolicaaa, sta vam jeeee... Posebno sad jer je dobio medijske paznje
aj ne kaki
Muka mi je od nebuloza koje izlaze iz usta ovog covjeka, klasicna "muljaza" i pokusaj obmanjivanja naroda. Ako si podnio ostavku, znaci da se odrices svog radnog mjesta, samim tim i naknade koju si dobijao kao ministar i to je to, zasto od muhe praviti slona?
ko o čemu kurva o poštenju, pa tako i ti. Plaćenik, jel da?
Kako da ne. Zagrebite malo ispod povrsine i sve ce vam se samo reci, izuzetno sam postovao ovog covjeka slijepo vjerujuci samo u ono sto on kaze... Ali onda sam saaslusao i drugu stranu price, vjeruj nije sve onako kako se predstavlja
Otkazni rok 16 mjeseci...hahahahohoho, samo sekunda dok sredi primopredaju
Vidi se da je navukao 'vlage' od Precednika mu stranke, samo petljavina, okolo kolo naokolo, nikada ništa konkretno, i 'šupljak za narod'. Samo bezlična patetika, nesposobnost, nekompetentnost, ali bitne su mindžuše u ušima.. Ukratko: dobar čovjek, kao i Precednik mu, ali jad i bijeda od 'Političara'
Hahaha Nisi inn ako ne opozoves neopozivu ostavku :)
Klasicna ubleha iz SDA-SDU koalicije. Sve neki moralne vertikale a nista nisu uspjeli rijesiti, samo su probleme donijeli otkad su na vlasti.
Najbolji su ovi sto odustaju kod prvog problema... Veliki eksperti.