Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači formira se nova stranka, u ovim postojećim u svakoj si bio.l
U kojim je to sve bio, prosvijetli nas?
Kad si imao šansu da budeš stub otpora odustao si... Ne kontam šta sad hoćeš? Da si samo JEDNOM izašao na ulicu kao ministar i zatražio od naroda podršku na ulici u sprovođenju svojih odluka, mogao si postati novi vođa mladih i obrazovanih BH građana. Ovako si se izvukao kao miš u stranu, time si pokazao da za tebe nije politika. Teško je pobijediti ovu bagru, znam, ali da si imao hrabrosti da staneš na čelo jedne kolone i organizuješ proteste u nekim ključnim momentima, tu bi postao "čelik".
Zasto uvijek trazite da vas neko vodi. Zar ste mala djeca, koja se moraju voditi za ruke.Ako je izasao iz politike, sigurno je imao razlog. Vecina je spoznala kako se u samim strankama prave manipulacije. Kupis dva papka da bi se zadrzao na vlasti.Zaboravili ste kako je Bakir izabran ili neko drugi.Zaboravili ste glasove ljudi, koji su na to javno davali iskaze. Sta sad navaljujete na covjeka, koji je iskusniji od mnogih drugih politicara. Ako nista, covjek je visoko skolovan.
@realnost123 Pa ne kažem da nema pravo ali iskren da budem trebaće finog vremena da se dokaže narodu kao sposoban i uporan, jer je u prethodnom slučaju kad je bio ministar veoma brzo odustao od sopstvenog posla "jer se nije mogao nositi s lopovima".
U vecim strankama ocito je tesko proci kadrovske filtere jer ima konkurencije, pa je najbolje napraviti svoju stranku i biti sve u njoj. To ti radis Damire i jos po nalogu stranaca da bi se oslabila gradjanska opcija. Sram te bilo.
vjerovatno da je uspjesan u svom poslu ne bi pomislio da se bavi politkom,
koga je briga?
ima namjeru da se proda nekoj stranci za poziciju
Nemoj hljeba ti, mani se politike. Pokazao si kao ministar obrazovanja da nisi za toga. Drzi se onoga sto sada radis, bice da ti dobro ide...
vidi profesor od akademskog rada se ne moze zivjeti! To ces opet doci na funkciju i kad se pojavi problem podvit ces rep i dati ostavku iz razloga zbog kojih i ti ne znas !
ne može se živjeti od prosječne profesorske plate još ako si u kreditu treba razumjeti profesora ne živi lako.
Naš Fu-do samo nam ti mozes pomoci!!!! Ko razumije, shvatit će.. hahah XD
Ako se ti vratiš, onda ću i ja. Da te ošišam.
Damire, isti si mi DŽiboni, ali za razliku od njega, ti možeš ku.cu pjevati, j.bo ti svoje đoze kockaste. 'aj' zdra'o...
Damire, isti si mi DŽiboni, ali za razliku od njega, ti možeš ku.cu pjevati, j.bo ti svoje đoze kockaste. 'aj' zdra'o...
jedno oko gleda begovu a drugo katedralu
Tita mi !
Nemoj tita ti 🙏🏻