Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle se ti pojavi ljudino
Neradnik sta ce
Iz njemačke se javi stručnjak za sve
Njemu pravo dosadno u Njemackoj. Treba ga vratiti ovamo da radi malo.
tako je
nisa nam objasniko kako 3 nije isto što i 4
Dokle god se ne potpiše međudržavni ugovor između Bosne i Hercegovine i Srbistana o međusobnom priznavanju granica i priznavanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine nad svojom teritoriijom, Srbija će maksimalno opstruorati bilo šta što remeti njene pretenzije na teritoriju BiH.
A bunit ce te se kad vam budu predlagali zakone clanovi predsjednistva HDZ i SNSD.
Ustavni sud i odluke Ustavnog suda su smijurija. Kad se nepoštivanje Ustavnog suda i odluka Ustavnog suda počne tretirati kao u drugim državama, ovom sudu će biti vraćen kredibilitet.
entitetsko glasanje blok,a visoki predstavnik to neće nametnuti
I sta onda? Da ga odbiju u proceduri? Gdje je poenta?
Pravni ekspert i ovaj uhljup ne mogu u istu rečenicu nikako...
Pa mogu, ali ako se Cvijanovićka preglasa, oglašava se Skupština RS-a gdje SDS i PDP ne mogu pomoći Bećiroviću i Komšiću jer nemaju većinu, tako da sve pada u vodu.
test će biti na Ustavnopravnoj komisiji - pa idemo dalje, pravno i pošteno
Godinama uvijek ist ovi kazu ovo oni ono a Zivot prodje Mladi Ljudi odose Krminalci i Tajkuni i Politicatri sve Bogatiji Narod sve Siromasniji. Zajahali i Pljackaju legalno i sve sto se moze opljackati. Srbi kroz Tendere Hrvati kroz Kladionice a mi najbrojniji Narod u rasulu ni Bog nam Pomoci nemoze kad smo dozvolili da nam Lopovi vode Drzavu Reprezentaciju i sve!
ali kako samo taj naziv EKSPERT ulijeva neko poštovanje a s druge strane kad znamo da se radi o Damiru Arnautu sve pada u vodu
Pa naravno. 2:1 je rezultat koji se broji..
kakvo gubljenje vremena i živaca. Svakako ne može proći. Ali šta će drugo piskaralo bećirović i alko Komšić.
Predsjednik Komsic ima apsolutnu podrsku gradjana za sprovedbe odluka koje su u interesu drzave Bosne, a pitanje se postavlja, ciju podrsku ima Milorad, terorista?