Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brko, mutna si kao Vahid. Dva drugara.
48 prijava jedna uslovna osuda, vidi se da ljudi rade, samo za cije interese...
ZAŠTO U SARAJEVU NEMA TERORISTIČKIH NAPADA ?
NE mogu sebi da dođu od smijeha o stanju sigurnsoti u Sarajevu. Pa i oni imaju svoj nivo, i neće tamo gdje nema OPASNOSTI u izvršenju napada !
a gdje ima teroristickih napada u bih???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ti stvarno nisi normalna. tužilaštvo podiže optužnice.sud pušta. to je zapetljano kolo u kojem ti plivaš. kako samo brzo reagujete kada žiranta treba pritisnuti. jebao te onaj ko te drži tu gdje jesi i onaj ko te postavio
. VEDRANA RUDAN DIGLA CEO BALKAN NA NOGE !!! PROGOVORILA O POPOVIMA I DECI: DOK POP J*** DECU U TIM ZUPAMA....... https://goo.gl/xIpP7q . SOK !!!!! ISPOVEST HRVATSKE STJUARDESE: Kresem se i sa pilotima i sa putnicima, pa sta http://bit.do/cGcsu .
Nula od zene!!! Nemas ti veze s kaznenom politikom ne mozes svoj zivot da sredis a ne stanje ili djelic stanja u drzavi
Evo ga : Konaković smjenjuje Ćosića ! A studenti jučer tražili smjenu premijera i ministra ! Što se Daliede tiće kakve veze 130 000 NEPROCESUIRANIH krivičnih prijava protiv poznatih i NN lica a koje je ona prošle šleperima POHRANILA NA GRADSKOM smetljištu ima sa zakonom. Osim sa pohvalama i zahvalnicama koje su ona i komesar policije Ćosić DOBILI OD PARLAMNETA KANTONA SARAJEVO koji nadležan da nadgleda provođenje zakona u kantonu !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/39165/hitna_sjednica_o_sigurnosti_u_sarajevu_hoce_li_policijski_komesar_vahid_cosic_biti_smijenjen.html
2004 mi ukrali auto ispred zgrade. Uhvatili ih, davao izjave, svjedocio i neki dan mi dodje postar na vrata. Donio obavijest od suda da je predmet zastario. Toliko o radu naseg tuzilastva i sudskih organa.
A znala je mene maltretirat zbog oduzimanja prvenstva prolaza... Tu ima metode u demonstraciji sile i suda...
ti se nasla da kazes!!! licno sam iskusio tvoju nestrucnost, neprofesionalizam i nerad!!! vjerujem da si tu gdje jesi jer si podobna a ne sposobna!!!
Dalida ti nisi odgovorila zadatku.
DŽABA KAD TE BOG KAZNI SA SDA JARANE MOJ
Nisi ni ti odgovorila zadatku....nađi u sebi trunku morala i daj ostavku.