Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S tuđinskom si kamom puzio po blatu, S krvološtvom zvera, pogane hijene, Da bi mučki udar s ledja dao Bratu, I ubio porod u utrobi žene. Još bezbrojna groblja zatravio nisi, A krvavu kamu u nedrima skrivaš, Sa vešala starih novi konop visi, U sumraku uma novog gazdu snivaš. Branio si zemlju od nejači naše, Iz kolevke pio krv nevine dece, Pod znamenje srama uz ime ustaše, Stavio si Hrista, Slobodu i Svece. U bezumlju gledaš ko će nove kame, Oštrije i ljuće opet da ti skuje, Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje.
Jovan Ducic -Sinu Tisucletnje kulture Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača, Na poljima rodnim, braneći ih časno Kitio si cvećem svakog osvajača, Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno. Slobodu si večno, zakržljala raso, Ček’o da donesu tuđi bajoneti, Po gorama svojim tuđa stada pas’o, Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti. Pokaži mi redom Viteze tvog roda, Što balčakom s ruku slomiše ti lance, Gde je Karađorđe tvojega naroda, Pokaži mi tvoje termopilske klance.
Al pene poturice a kad im babo ostavi Bosnu u amanet turcima onda sve OK. Pogani izrode, vole okupatore vise nego svoju mamu.
Imamo i mi naseg Erdogana kojem se svaki mjesec n a g u z i m o u Sarajevu i prepustimo poslove turskim firmama
gdje su sad agresivnii ratonohuskacki komentari kao kad se npr radi o peljeskom mostu?jel vidite Hrvati... Mosnjaci se smiruju Srebrenicama.
Genicidna posla.
@seher znas koliko nas zaboli patka kome vi, kolektivno, vjerujete...a kamoli neki mali baliya kao ti. Idemo Srpska i Srbija zajedno u 21 vijek, a vi dusmani PUKNITE OD MUKE! ili krecite zgrade...
kakvi entiteti i paralelne i specijalne veze ne moze entitet sa drzavom, moze samo drzava sa drzavom BiH i srbija, BiH i Hrvatska, a ne sarajevo i Sandzak, ne Banja Luka i Srbija... dok god entiteti imaju specijalne veze sa Hrvatskom ili Srbijom, bice nam lose
srbi su cisti terorizam i barbarija, ko vjeruje srbinu sam sebi vec priprema grob !
Dodick ništa drugo i ne zna nego mahati tri prsta. Od ovoga nema ništa.
Tako je Klix, samo pistie clanke o Srbima i Srpstvu, tako da ove lokalne poturice se posrbe kad tad :)
nije lijepo to što pišeš , moramo svi zajedno saradjivati i r.epubilka srpska i federacija i srbija , samo nam tako može biti bolje .
I N A R A V N O REVIZIJA TUZBE PROTIV GENOCIDNE i AGRESORSKE SRBIJE MONSTRUMA BARBARA ! Zahtjevati PRAVDU I ODSTETU, da se ta sm-rska smrtonosna srbija ZAUVJEK ZADAVI U SVOJIM KRVAVIM GOFNIMA ! DON\'T FORGET !
...pučanstvo u RS kliče... :)
@ ivica dacic, srpski ratni zlocinac, genocidas, terorista i licni cuvar 10 godina srpskih monstruma ratka mladica i radovana karadzic,a dacic je licno likividaro petra stambolica i bio desna ruka krvi monstruma slobodana milosevaica, ETO KOLIKO VJERUJEMO DACICEVIM RIJECIMA - srbina barbara ! tvoja je srpska gusla lobanje \"mrtvaca tata\" puna krvi Bosnjaka , Albanaca , Jevreja i Hrvata hebao te sveti sava i srpska krsna slava hebao te sveti irinej u tvoj zagadjeni mozak gen osta pusta srpska vrsta u gu-zici srpskog krsta ! a Seher Sarajevo ce tek da zablista kad Bosnom ne bude vise harao SRBIN GENOCIDAS I TERORISTA ! eto ti odgovor, onako spontano, genocdna debela srpska zvjeri, NIKAD VISE VJEROVATI SRBINU I SRBIJI ! Sikter !