Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sam uvjereniji da je narod još jednom politički izmanipulisan...
"Nakon protesta smo otišli na kafu u BBI. Mi smo sjeli za jedan stol, a porodica Gadžun za drugi, sa Harisom Zahiragićem i Farukom Kapidžićem. Poslije toga su izbrisali Arijanu iz prijatelja." ZAKRMČENI OTAC DELINKVENTA PROZIVA PORODICU GADŽUN?
Muriz govori samo ono što mu Konaković i centrala NIP-a odobri
Nepotrebno se politizuje ovaj slucaj jer je rijec o klasicnom zataskavanju nekih lokalnih mocnih kabadahija, a ne citavog ogranka stranke kao sto je to bio slucaj sa Davidom Dragicevicem. Svakako slucaj se mora izgurati do kraja, u suprotnom mozemo ocekivati nove slicne likvidacije i uklanjanje dokaza od strane korumpiranih policijskih sluzbenika ;)
Btw. po dostupnim podacima NiP je duboko umijesan u kriminal, Dino je klasicni populista, nema on osjecaja ni za narod, a pogotovo ne za pravdu. On boluje od slicnog sindroma kao i Vucic, lazovi, fuj
Ovom liku je sve rekla-kazala, oklevetao stotinu ljudi i izgovorio hiljade laži da održi svoju teoriju zavjere. Znao si ti Murize da ti je Muamer Budnjo ubio sina, kad ti je lažni svjedok Emir Milišić rekao da je Muamer šamarao Alisu, što se nije desilo, kasnije si mjenjao priču deset puta, pa koga više lažeš Murize? samo sebe..
ide sezona 3
Nista moj Murise od te istine potvrdjene institucijama nazalolost,zato nikad saznat necemo
Ovaj slucaj ce se vuci jos narednih par godina, ocigledno da se sve zna a niko ne zna. Niko se od nadleznih nije oglasio niti ce se zadugo oglasiti. Tako smo i navikli u ovoj drzavi.
Ma ti si mutan k'o Vardar. Nakačio si se i ti na fondove stranih anbasada i koristiš porodičnu tragediju da uzimaš pare. Na početku su možda i mogli manipulisati tobom, ali nakon ovoliko vremena si morao spoznati da je nešto manipulacija...
Baš čudno sve. Od ubistva, do osnivanja NiP-a, i uspona na vlast
ne bih da stavljam so na ranu al vala jarane do sad bih sahranio sve redom a ne prdio 10 godina.....
@istovarustau bi vi sve preko tastature
Meni samo nije jasno kako NIP koji te podržavao na protestima a koji je već godinama vlast u kantonu nije napravio pritisak kroz institucije u kojima je vlast da se to riješi a drugo što mi nikako nema smisla je Čampara, koji je bio odgovoran dok je bio u sda a kad je prešao u nip više nije???
Ne mogu dusu grijesiti al mi je Memic jako cudan.. Pa reci brate ime, bili smo svi na tvojim protestima al bolje da si rekao svi bi ti pomohli da sve goti ako treba . Ovako nedo Bog/Allah niko al ni ovako razvlacenje..
Nikad to Muriz neće reći - jer nema nikakvo ime. Jedino ime koje je mogao reći je Ljubo Seferović - ali na Cigi se ne može praviti politički šou. Ovako će on vući javnost za nos i gurati aferu što duže jer je to politički utrživo. Muriz ne može odustati čak i da hoće - svi oni politčko medijski huškači i dalje trebaju produžetak afere, zato slijedi nastavak 2.
gadiš mi se pomalo sa ovom taktikom...
Svima je žao momka i molimo Allaha da mu se smilije. Budimo realni na njegovoj smrti ste osnovali stranku protesti su bili Pravna za Dženana rodila se stranka Narod i Pravda. Arijana Memic je odmah ubacena na listu i sada sjedi u Vladi KS iako nezna ni procitat ono sto joj napišu. Stvarno žalosno. Prvi si se pojavio na bini NIPa pred izbore. Fuj sta radiš !!
U usta ti se poserem debilna retardinjo… Muris lijepo rece da je trazio pomoc i id zelenih ahbaba koji su ga hladno popisali sta je trebao sam protiv sistema? Dao Bog svima istu sudbinu pa da se uvjerite koliko je sistem pokvaren. Politicki motivi iskoristavas smrt vlastitog djeteta pa li si normalan
Zna skoro pa cijeli grad, samo je sad Turska daleko
Ama sere, ka ili bih ga vec rekao ili bih ubio skota. I ovo manipulator.. Pa zamislite vi, 8 godona znate ko vam je ubio dijete i mirno posmatrate? Ma vazi...
To moze nekom drugom bacat suplju nije narod lud !!! Treba jos koje izbore da dobije NIP pa ce onda reci , iskoristili su smrt djeteta za licni interes !!!!!!
Tebi je prva pomogla Srgmedina Srna a ne NiP... U NiPu su ti svi oni sto si ih opruzivao Čampara, Hrvat i ostali... A sta ti je to NiP i vlast trijke pomogla u vezi sluccaja Đenan!? Nista samo ste nasli zajednicki interes ti Arijanu ubacio na budžet 10 godina a NiP iskoristio tebe za izbore.. Ociglefno je da rusis SDA a da si u krilu Trojke...