Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako će mu hdz zabit na kraju nije svjestan, prvo će izvući sve bitno od njega ,a onda mu montirati tužbu kao Novalicu ,sve imaju spremno u laticama svojih tužioca ,od sky aplikacija ,do Dubaija
Laticama jeli??? Oca i majku ti ebem istocnjacku.
bemje ti nuže, ladicama ,greška u tipkanju mulac
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Radi po zakonu, tako da postavi Gavrankapetanovića za direktora koji je podmitljiv i korumpiran da bi firme iz zapadne Hercegovine mogle dobijati tendere i masne ugovore na kliničkom. Gavrankapetanovići su već jednom svukli klinički u dugove sad namirisali novac na računu kliničkog centra. Pitajte gavrankapetanovića ko mu je bazen na imanju u Hercegovini punio kiselom vodom? Narode glupi plakaćete vi za Sebijom.
Edo1,🖕
Kako čujem u kafanama Rimac je preiskusan da bi pristao biti potrošna roba , nanjušio da nešto nije kako spada i povukao ručnu. I sad problem ekipi koja je mislila eto došao neki žutokljunac kad su se raspitali skužili da je tamo lik zbog kojeg ni Čović nije uspio livanjski kanton vratiti pod svoje ... Neće im biti lako.
Na sta smo mi spali, da nam HDZ sada diktira i izbor na pozicije kao sto su direktor KCUS. 13% daje doprinos drzavi i ekonomiji kao pola Kantona SA, ali drzi 70% kljucnih pozicija u Federaciji. To nam je dala SDA, Bakir, Zlatko, Nermin, Profa, trojka, sedmica, devetka, stopedesetosmica….
Prvo "Izborni zakon!"
HDZ kartel godinama kontroliše ministarstvo pravde, finansija i zdravstva. Tu je kriminal najveći, ta hobotnica je tu navukla stotine kadrova preko kojih crpe novac preko tender mafija i namještenih projekada a pravosuđe ih štiti. Kad ste vidjeli da je neki Hrvat odgovarao za privredni kriminal? Nikad i niko osim Lijanović zato što mu je to HDZ namjestio da ga utiša. Gle čuda Jelka Miličević oslobođena svi ostali osuđeni. Sredio poglavnik stvar.
Aaaa stce slatko, njega interesuju pacijenti u Sarajevu aaaaaaah ❤️
Zavlači Rimac koliko može (šest mjeseci, prije nego li ga tužilaštvo pričepi za zloupotrebu položaja). V.D. predsjednika upravnog odbora KCUS-a ionako najavljuje da će slati zahtjev vladi Federacije da zaobiđu ministra s ovom odlukom.
Koliko znam HDZ je isto učestvovao u postavljanju SebijeNisu tada tržili validnost stručnog znanja i diploma ko što sada rade...Očito i je žao špto nema više SDA da se tale oko postavjanja na unkcije kojekavih nazovi direktora,
Cvitanovicu, vi politicari ste pokrali Drzavu i to kako ti rece i Nedjad Brankovic, SVE PO ZAKONU jer taj zakon nastimate samo za vase lopovluke.
https://istraga.ba/ministar-za-medijski-mrak-konakovic-bi-bhrt-i-ftv-pretvorio-u-svoj-rtrs/
koja uzp vnago samo vrebaju da guraju svoje i ucjenjuju zahebavaju ...
https://politicki.ba/vijesti/neobicna-objava-jasmina-emrica-o-dva-vuka-i-tri-kozlica/47980
Ko ima djecu da im cita pred spavanje...
Rimac je dobio poziciju od SDA i jasno je čiji je
I budali je jasno da HDZ i HDZ1990 zafrkavaju i otežu gdje god mogu. Očigledno je da im nije cilj boljitak zemlje.
Pored 2 UZP_a koji pojacano djeluju u BIH postoji i KANCER zvani Trojka, kartel veleizdajnika, karijerista, manipulatora, mladih i starih majmuna, diletanata, sarlatana i prostitutki, koji je doveden na vlast drzavnim udarom da bi u najkracem mogucem roku isporucio i Dodiku i Covicu sve sta im treba za secesiju i treci entitet. Nije ni SDA sa ovakvim vodjstvom rjesenje dok se ne reformira a za sada na braniku BIH su samo DF, SZBIH, NES i PzP
Konakovicu sjeme ti se zatrlo izdajnicko!