Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imena kume Ilija,imena,da se zna ko neće.
Hoćemo u BRICS a EU, ja ne mogu da vjerujem da im debila kojima 30 godina možeš govoriti evo vas pred našim vratima ali mi vam ne damo ući i da ti debili i 30 godina imaju obraza zvoniti na ta vrata, pa brate ja bi se okrenuo pokušao naći novu kuću gdje ima vatre da se ugrijemo, hajmo BRICS
Ovaj navija da ne uđemo u EU
Pa svoj projekat zvan trojka mora dizat u nebo...
Ilija pametno zbori, ali šta češ kad je naš narod politički nepismen, važnije su farme, grande i ostale budaleštine nego budućnost države. Evo ovdje neki pozivaju da uđemo u brics umjesto u EU, ma luda kuća.
JADAN ILIJA ....on se slomi da NISTA SE NE DONESE i da naravno ne idemo nikud a sad onaj jos nahvali napredak :)
Od rijeci do rijeci covjek u pravu
Samo BRICS a ovi EU to je stoka licemjerna
Brabo, gospodine! Trenutne politike ne zele u EU! Bilo bi veoma komplikovano krasti pod takvim uvjetima. Iznenadih se ovo u vezi smrtne kazne u RS. Zar je moguce da je tamo bila dozvoljena makar i na papiru? Pa zlocinci i ubice dobijaju jedva par godina zatvora. Sta je to bilo potrebno uraditi da bi neko dobio smrtnu kaznu i kako bi ista bila izvrsena?!?
Pa reci seljoberu ko je kriv i zbog cega nismo napredovali. Ne smijes. Nikad nisi ni spomenuo rs i Dodika ali zato nikad nisi propustio da kazes o izbornom zakonu to ti je jedino sto zelis. Jadnice.
Da BiH protjera pojedine zapadne diplomate poput Marfija, Satlera i Šmita i postane članica BRICS-a, 10 puta brže bi procvjetala ekonomija, izvoz i sve ostalo. Imali bi jeftinije resurse i veliko tržište. Zapamtite da zapad ne želi jaku i stabilnu BiH, to se vidi kroz 30 godina zapadne diplomatske okupacije. Vrijeme je da se i to završi i napravi zaokret. Jest da će ambasadorčad i grantovčad biti na aparatima ali se moramo isčupati iz ralja zapada.
@Vladimir tvoje puste zelje da nam Rusi kroje kapu. BRICS Clanice sve diktatori.
Vladimirnadzor Potpuna podrška, treba narodu dati referendum EU ili BRICS , ja predviđam nekih 85-90% će biti ubjedljivo za BRICS, hoćemo referendum da odlučimo kojim putem ćemo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Satler mora da opravda i svoju platu. Mora lagati.
Nabijemo EU i Satlera na donju glavu
Cvitanović sa jedne strane napada legitimne etnonacionaliste koji su odgovorni što je u pravu za opstrukcije i nazadak a sa druge strane i sam se zalaže za legitimno predstavljanje,drugim rjećima rećeno samo da on sjede u čovićevu fotelju i sve bude isto.Problem nazadka Cvitanoviću je što je nakaradni dejton dogovaran sa fašistima koji su odgovorni za ubijanja,zatvaranja,silovanja,pljačku,uzp,i GENOCID.
Ti ZLOČINCI koji su predvodili te politike su trebali biti doživotno u zatvoru sa zabranom njihovih nakaradnih politika umjesto što im je dato da budu robovlasnici BIH GRAĐANA.Varate se da će te uspjeti ako ugradite u IZ legitimno prdstavljanje.OSTALI kojima ne smeta drugi i drugaćiji i koji se ne prebrojavaju po krvnim zrncima i koji nisu za klanje poput vas će opstrujirati takve izbore.
Nabijemo EU licemjernu ne neku stvar, 30 godina razvlačenja ne mogu da vjerujem da ima nekih debila koji im se ovdje i dalje vesele, hajmo ljudi u BRICS tamo je bolje i manje licemjernije
Europi jednostavno nije u interesu da primi državu sa preko 50% muslimanskog stanovnišvta koje je politički faktor u toj zemlji. Ista stvar je i sa Turskom. Iako ima desetine miliona muslimana u krstaškim zemljama u EU, oni se ne pitaju ništa i svim procesima upravljaju krstaši. EU je krtaški klub država.
"Poručio je kako aktuelne politike u BiH pokazuju da ne žele u Evropsku uniju." - Politicke nacionalisticke elite, SDA, SNSD i HDZ to ne zele. Zasto? Pa zato sto im je stanje od 1996 do danas omogusilo da se nakradu i svoje ovce izmuzu i muzu. Usvajanjem zakona uskladjenima sa zakonima EU njima i njihovim najblizim podrepnim muhama, slijedi ROBIJA. Pa koji bi loppv na to pristao? Bakir? Dragan? Mille?
Kakav crni EU, ne mogu Bake Dodo i Covke u EU da kradu kako mogu u svojoj balkanskoj prciji i oni to dobro znaju, zato necemo nikada uci u EU.