Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da MMF trazi da se smanje plate politicara a Cvijano*** odmah to preseli na smanjenje plata radnicima. I feudalizam je bolji od ovog...
Blago nama kad je nasim politicarima najbolji uspjeh postici "dobar" aranzman sa MMF! :)😱😢😥😂😡🙈🙉🙊👎👎👎👎👎
primjecujem da je pomenula " da BiH nece moci...."! Zar to za Vas postoji? Vama to i ne treba
Jednog mjeseca se javljaju da im taj novac nije potreban. Drugi mjesec se bune sto nece dobiti nista ako ne promjenu taktiku. Sta ce se dogoditi treceg mjeseca, mozemo da se kladimo. a) Federacija je kriva za nase nedace. b) strani placenici su krivi za sve. c) Zlatko Lagumdjija nam je skuhao tu kasu. d) krivi su svi oni, koji ruse RS (citaj borci RS). e) OHR nosi najvecu krivicu. f) na kraju nitko nije kriv, mi smo ti, koji bez teskoca imamo odgovor za sve. g) samo mirni razlaz (sa zrtvama osobnog pucanstva) je izlaz iz krize. h) moramo ubijediti MMF da smo mi drzava, bez drzavljanstva. i) ne smijemo dozvoliti nitkome da nas sklanjaju sa naseg postolja. j) ubijediti Srbiju da nas 100% podrzava u nasim namjerama. k) vratiit cemo dostojanstvo nasim kriminalcima. l) donijeti zakon da se nase skupo steceno bogastvo ne zamrzaje u inostranstvu. m) sve neistomisljenike cemo zatvoriti (citaj likvidirati) na nas vec poznati nacin. n) demokraciju (diktaturu) postaviti na nedomokratski nacin.
Da je samo docekati da nam i taj MMF prestane davati pare, tek tad pocnje pravi teferic.
Ja glupljih razloga i izgovora još pročitao nisam. Ništa RS nije kriv, sve je med i mlijeko.
Da vas sad vidim stručnjaci kako ćete izbjeći ovu situaciju sa MMF-om?? Hoćeš kredu kreši administraciji plate a i otpustaj ih !! Otpusti administraciju i smanji im plate onda dobijaš hiljade demonstranata i prave proteste. Ma niko vama ne moze pomoći :))) Bolje sami idite nego da ponovo gori hala :))
Znači, vi bi svi da se ebete a da vam ne uđe. Da bi pare od MMF-a a da ne ispunite obaveze koje ste vi sami potpisali i obavezali se da ćete ispuniti. A taj isti kredit će vratiti u mene mi unuče sa svom svojom imovinom i svojim unučetom. Nadam se...
Pa mora i MMF refu podvući negdje. Ne zavrću vam ruke d ase zadužite, slobodno skupite muda (jes jes i ti Željka-o) i recite odlučno ne. I onda bježite do narednog mjeseca kad nebudete imali za plata i penzija.
ma jooooooj,vi ce te se izljubiti za lovu od MMF -a