Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta su bos. muslimani prisvojili od drugih naroda: 1) jeziku su promjenili samo ime,umjesto srpskog sam stavili "bosanski" i uzeli par turskih riječi i dodali još u neke riječi BESPOTREBNO glas H ... primjer "laHko"...jezik im i onniko ne prizna 2) pismo su pruzeli od Hrvata,a pismo koje koriste je sastavio Ljudevit Gaj u saradnji sa Vukom Karadžićem 3) vjeru preuzeli od Turaka,odnosno,dali vjeru za VEČERU 4) promjenili su BEZBROJ ZASTAVA,ova zadnja zastava je pruzeta od VARTA BATERIJE hahahahh 5)nošnju su pruzeli od OKUPATORA 6) fes je od Arapa 7) kuhinja im je siromašnja,a sve u kuhinji je TURSKO 8) pjesme su takođe TURSKO-ARAPSKE 9) šargije TURSKE Jedino što je NJIHOVO to su vicevi o Muji i Hasi gdje se bosanski muslimani opisuju kao GLUP NAROD :)
Nema šanse. I ako ga donese nije važeći Njen šef zna da je važeći samo državni zakon.
Nasi maticni u RS ce se zvati genocidni mb :)
Tim maticnim brojevima ako uspijete donjeti uopste takav zakon mozete sam gy.zo.ve obrisati....opet prodaju uble.he glu.pim cobanima umjesto da im objasne kako to Dodini pajdasi prenose njegov novac u majcicu ! SIKTER
SAMO SRPSKI MATICNI BROJEVI ! MUJE NEKA SE OZNACAVAJU KAKO HOCE.
Treba im neko ko zna engleski, a ne ekonomiju. Osim toga, žensko ko žensko, ... lakše će je "preveslati", a oni će lakše "loviti u mutnom".
I šta, važit će vam samo u R Srpmrskoj!
са балијама више не треба ни преговарати. доносити своје законе и дати им да пуше српске курчине
jos jedna dodina ikebana. profesorica engleskog, sa cijelih 15 godina staza, kvalifikovana da bude premijer vlade. to moze samo u rs-u samo vi odugovlacite, u medjuvremenu vam ljudi nemaju hljeba da jedu.
bih se raspada na nase oci i nista je vise i nikad nece sastaviti
Тако је. Не можемо ми зависисти од примитивних балија.
BiH je postala cirkus drzava zaista....
Podrska Belkicu i stranci za BIH-u ! Jedian stranka koja brani drzavu BIH-u , drzavne institucije i Bosnjake ! Lagumdzija je postavio na svim kljucnim pozicijama EKSLUZIVNO genocidasice i genocidase srbe KOJI TAKTICKI i PLANSKI ruse drzavu i njene institucije, opstruisu funkciju drzavnih institucija i naravno takticki s drzave prenose na entitete ovlasti i zakone ! DOSTA vise SDP-a i gencodasa srba ! DOSTA !
Stvarno ovi socijal"demokrati" imaju ideja...., a niti jedne pametne.....
Sta su Srbi uzeli ili prisvojili od drugih naroda: 1. jezik od Bosanaca 2. pismo ćirilicu od grkomakedonaca, Cirilo, Metodije itd 3. himnu "Boze pravde" iz pozorisne predstave Davorina Jenka 4. teritoriju vecim dijelom od Albanaca, Bugara i Madjara 5. zastavu od Rusa a dvoglavog orla od Bizanta 6. tzv. srpska ratnicka pjesma "Mars na Drinu" je ustvari plagijat bosanske pjesme "Sehidski rastnak" 7. tzv. srpska pjesma "Tamo daleko" je plagijat stare turske pjesme jos iz stare Turske 8. gusle od Ilira s Dinarida 9. narodnu nosnju od Rumuna i Turaka 10. kuhinju vecim dijelom od Turaka 11. vjeru od Bizanta 12. tri prsta od nacista 13. sajkacu od Austrougara 14. srpske turbo-folk poskocice i dan danas plagiraju od Grka i Turaka 15. gusle od Crnogoraca itd itd itd mali je ovo prostor da bi se pobrojalo sve, uglavnom mozete sve dokaze o tome naci na netu, prvenstveno wikipedia.org Ima li taj narod ista svoje vlastito a da nije uzeo od drugih??????