Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovih dana na raznim portalima citam,slusam i gledam: -od kako je SNSD u rs na vlasti muskost kod muskaraca uvecana za prosjecno 5 cm, -zahvaljujuci SNSD od kako je na vlasti zivotni vjek u rs povecan sa 68 na 72 godine. tacno kolektivno se moramo tamo selit!:))
@Azraiil zasto plac?? vidis ljudi zive na ulici sretni, zadovoljni igraju i pjevaju. :)))
@franciskuuuuuus franko opet ocekujem, i ocekujem da ti ne prelazi u naviku??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dokaz demokratije RS-a je današnji Miletov koncert (čitaj korida).
jel ovo Konan na slici
Znacenje reci DEMOKRATIJA - DEMOKRA (Satrovacki krademo) TI I JA
Gospodine cvijanovic, kazete demokratija, haj da naucim, je li to ono prepadanje sa 2000 policajaca, sa vehabijama koje se briju po Banja Luci, sa Turcima, sa Njemackim ekstremistima, sa Sandjaklijama, sa autobusima iz Teherana, sa autobusima sa Kosova, zabranom mirne setnje, znaci to je demokratija, a ja je sasvim drugacije zamisljao ili je to samo vasa demokratija ala duduk.
Ko ga tebi zabije more konforno i kobili.. Tu ste nedje u tijelu mada kobila ima ljepse i plemenite oci
Ova gospodja ponekad udje i muski wc :)
sličnost Sarajeva i Gđe Cvijanović je kobilja glava...
kad je ova stuha govorila? de javite joj da je bio live na TVu, na klixu gdje god okrenes sjedi plavka
ova izjava ko da je citirana iz Alan Forda.
demokratija velicanja ratnih zlocinaca
HAHAHHAHAHAHAHAH Ma nema, najstarija demokratija na svijetu!
Idila, a sta cemo sutra jest kad se probudimo. Cekamo radne vize za inostranstvo. Ostace zemlja staraca I demobilisanih boraca.
zemlja ratnih zlocinaca ,genocidista I masovnih grobnia bosankih muslimana ee to je republika mrska
Pa jes cim im transvestit moze biti premijer entiteta.
DEMOKRATIJA U RS!!!!!!!??? Pa je li ova žena idiot ili se pravi luda... Prostor RS je fašističko teroristička tvorevina sa nacional fašističkom tradicijom... To je prostor u Evropi koji treba zatrti i treba napraviti novu državu Bosnu i Hrcegovinu u kojoj neće postojati to zlo.
Željko brat moj mali...