Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..vidi momka, vidi mu nove frizure 😂😂😂😂😂😂
A joj jes gadna, mislim da bi je trebalo dole pregledati i ustanoviti dali je hamsa ili milokliz.
e cuj milokliz hahahahaha
Ja da sam nebi se pomakla ni centimetar. Cekala bi seljacku uzbunu, pa tko izgubi a tko dobije. Vladi RS, odnosno njihovim zaposlenicima nije do pobosavanja, vec izmisljaju kojekakve nestvarne price, koji mnogi uzimaju za ozbiöjno.
Rijetko lijepa, pametna i sexy. Jest al K.....
Ewo sta su radili, i opet će isto pruži li im se prilika. http://saff.ba/efendiji-iz-kalesijskog-sehera-cetnici-zaklali-cetvero-djece-suprugu-a-potom-i-njega/#.V26pF7h96hd
Meni se čini da je prihvatljivo da se zaštititi poljprovredna proizvodnja. ALI NIJE JASNO ZAŠTO ŽELJKA NE ŽELI ZAŠTITITI ČIST ZRAK I VODE ! Naime poljoprivreda sa novim brojnim termolektranama svakako nestajhe od kiselih kiša, pa i šUME srpske koje svakako nestaju pod naletom DOdikovih pljačkaša i šumokradica. A BEZ ČISTE VODE nema poljoprivrede odnosno takva će hrana biti ZABRANJENA ZA IZVOZ u EU !! Dakle Željka pozovi stručnjake da ti obajsne o povezanosti privrede i životne sredine !!
Наша Република :) Njihova Federacija. B&H - No Man's Land.
@fantom slobode džaba prkosiš i inatiš logici :) bošnjaci su veoma nazadan narod bez države i bez matice... Republika Srpska je volja i želja srpskog naroda za slobodom i sigurnošću. Dejtonski gledano, Republika Srpska je zlatni sjaj današnje BiH. Naš san je činjenica, naš san je java i svako jutro se budite s tom istinom. Republika Srpska! https://www.youtube.com/watch?v=zpoPQfTE4cs :) Laku noć svim ljudima željnim slobode, pravde i istine.
@fantom slobode nisi nimalo bistar :) izađi sa nekom devojkom do Tita onde na Wilsonovom, opusti se i popij pivo :) neće 'aram na usta.
Blago nama s vama, a i vama s nama
Mislila sam da ovo nikad necu reci al jedna pametna i od Zeljke hahahhahha. Prije nego sto pocne ekonomski zemljotres mi trebamo pod hitno da se dogovorimo kako da se zastitimo sto je moguce bolje i brze.
"premijerka" sumadije nastale na zlocinu genocida i kostima.bosnjaka.i hrvata
to zeljko nek si im reko i nauci vec jednom da kad pisas da podignes poklopac
ovoj ne bi dao ni da mi popusi