Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucicu pederu !!!
@SusjedizHrvatske nikom nista nije oteto, Mustafa
@SusjedizHrvatske nekom srebrenica, nekom pola sarajeva... nekom knin..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pussylips Vucic i drvosjeca Milorad se sastali uz pratnju kurave Cvijanovicke... cuj intoniranje himne "rsa" i srbije hahahh... bgm mi previse sutimio ovim cetaljima.. pod hitno trazit od ustavnog suda da se ukine himna i nazir republika srpska u njoj zive i bosnjaci i hrvati i drugi narodi, takodjer da se ukine grb i zastava "rs-a" na isti nacin na koji je 2007-me ukinut grb i zastava federacije jer je bio "na stetu srpskog naroda".... vratit zastavu s ljiljanima i himnu jedna si jedina .
http://mondo.ba/a677210/Info/BiH/Himna-BiH-plagijat-uvodne-spice-iz-komedije-VIDEO.html jaka ti himna haha
Samo ga napravite pa da imamo razlog da sravnimo sa zemljom genocidnu tvorevinu.
Vide ce mo!!! Nije Vucic nikada do sad otvroreno dosao da naredi nesto Dodiku vec su uvjek ti potezi maskirani nekim veliko srpskim povodima i onda nekoliko dana kasnije Dodik zbog nekog desetog tehnickog razloga mijenja misljenje, eto ne povezano sa posjetom nekog stranca Vucicu i Vuciceve posjete Dodiku... A Vucic je duzan da brani Ustav BiH jer je Srbije garant Dejtona sto je ironicno jer Srbija nije ucestvovala u Genocidu u BiH ali potpisuje Dejton.... zanimljiva cinjenica
krenulo je....i sve ce da ode u MP3
Sadimo vrbe na entitetskoj granici
Referendum ce jedino povrijediti budzet srbadije… stvoriti jos vecu mrznju i to je to… nema drugog efekta
I onda je pocela pjesma, Zeljka je malo popila pa je krenula : Da sam znala, ne bi za iljade poljubila tebe Milorade, da sam znala ne bi za milion sa barabom sjela u kamion...
Mislim da neki uporan naucnik moze istrenirati kokos da razmislja i pise inteligentnije komentare od vecine komentatora ispod. Odavno nista gluplje, nelogicnije i nepovezanije nisam procitao. Bujice mrznje i gluposti.
Svi znamo da se Muslimani miješaju u srpska posla. I to se vidi iz svemira. Kad prestanu-biće mir. A neće prestati nikad.
Trump je curica spram Zeljke. Ovako na prvi pogled. A Zeljka je curica spram one krvozedne prevarene babe. Ona se mora nekome osvetiti. Hajd priznajte!!!
sve je ovo uvezana prica,,na izdisaju jedna politicka stoka koju su gurnuli da prospa seljakluk,,Onaj Ivanic se naloko danas u Trebinju pa mu se jezik odvezo nekakvim svojim prijedlozima,glup ko cuna,,,nezna sta prica,,o njima netreba vise ni pricati ni pisati,isto ko i o nasim glupanima,,vise postalo odvratno,,,treba ovo jednom za vazda sjebati i omoguciti normalnom narodu da zivi..
koliko se ljubakaju.... kako ih nije strah PTD-a (politically transmitted disease) ;))
Sta je problem sa Danom RS-a? 09.01.1992 plebiscit Srpskog naroda je proglasio Srpsku Republiku BiH i koja je Dejtonskim sporazumom medjunarodno priznata. Vecini se ne svidja ta ideja, ali tako je kako je. Bolje je bilo Baketu da je uradio nesto na ekonomskom planu umjesto ovih gluposti.
Ovo je definitivno vijest sa najvise pravopisnih gresaka ikad! Ko ovo pise? Neki automehanicar?
Koridaaaaa hahahaha
Kad su muslimani rušili YUGOSLAVIU sve je bilo uredu? A kad srbi to isto pokušaju to je odma haos. WTF isto ste ovo radili 1991. Dr S
@Muha994 I Alija , svi su uglavnom ološ . Obezbjedili su svoje porodice a nas ostale su osiromašili . Dr S
@Muha994 Hvala evo sad ću da pogledam . Dr S
PRIKAŽI ODGOVORE (3)