Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ovaj đikan oblaci kao zensko?? Zna li neko?
Održite ga i presudite sami sebi.
ne izvlacimo se mi, nego glavni baja
Zaprijetio zapad, zaprijetila EU... Sad samo traziti neke izgovore sto ne raspisati referendum, kao neki dijalog ili sta vec
Evo ja kao Drzavljanin ove zemlje, volio bih da se odrzi vise taj referendum,zaista bih volio..Mnogi misle da se nista nece desiti,slazem se, ljudi u rs-u nece bolje zivjeti ali sankcije koje ce uslijediti nemate pojma, naravno po stetu bh entiteta,odnosno znaju to vlasti rs-a zato ce sve uraditi da dode do bilo kakvog dogovora,mozda i nece ko zna,ali poslije sta ce uslijediti nemojte reci nismo znali..lp
POSTOJE VELIKE GLUPOSTI.-JEDNA OD TIH GLUPOSTI JE: DOKAZIVATI SRBIMA STO JE DAVNO DOKAZANO.-DA JE KOIM SLUCAJEM NIKOLA TESLA MUSLIMAN IZ BOSNE,SRBI NEBI KOEISTILI STRUJU, ONI BI UPOTREBLJAVALI SVJECU.
Ja bih volio da raspisete taj referendum, pa cete onda vidjeti nece vam ni biti RS koji je stecen genocidom
Hahah vi pricate o jednakoszi, a osim Srba kod vas niko drui ne smije pisnuti niti ima ikakva prava
E Željana yebi ga sad ...! ! ! Nismo mi bona baš toliko naivni pa da ti povjerujemo, čuj oni se ne "izvlače", a to izvlačenje u planu još od Daytona na ovamo . . . Nego, imaj muda i nemoj odustat od referenduma, e to bi bilo nešto nama neočekivano . . . .
iz suplje u suplju i suplju iiiii suplju