Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proljev + papir
Tako i treba, dodjite u svoj glavni grad...
prijem trajao dok Stevandic nije sve pojeo.....
vrati konju glavu🤣
To isto da Njemac kaže odnosi Francuske i Baden - Würtenberga su odlični
Po pogledima izgleda da ce ga Željka napokon primiti👌👈
Vidi ovog stevandica ni Krmak mu bedel nije,naljutice se krmak sto ga poredim sa ovim odronom al neznam sa cim bi ga drugo uporedio,nema dalje
Lica s C.l ,...i štovatelji uzp-ea i ostalih zločina..I da država ide naprijed , NIKADDD...!
Stevandic iako doktor bas nesto natekao
Moze li neko navesti primjere te uspjesne saradnje? Krediti za poljoprivredne masine Made in Hungary, koje nasi poljoprivrednici placaju skoro 40% skuplje od cijene na otvorenom trzistu? Ili pozajmice koje Dodik najavljuje unatrag 2-3 godine, a koje nikako da dodju? Madjarska bez EU bi i danas bila ciganluk kao prije 30-40 godina. Ocito da im taj ciganluk fali, pa ga nalaze u drustvu crnolistasa.
Ipak si prisustvovala u Sarajevu a ne u bl nema srpske nigdje😁😁
Madjarska onakva depresivna im i jeste najveci domet.
Svi hejteri muslimana na jednom mjestu
I jeste samo za mađarske
Ako su ovi krivi ceja ih haps. Ako nisu onda nista Ali omastiti lisice je yebada za sve njih. We will see