Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBIJAO NASEROVE KOLJAČE
Smij se na robiji, govno jedno zločinačko!
bolesnik,gledaj mu očiju onih zvjerskih Mladićevo-Karadzicevih!
tipicni srvski heroj. kad je klao neuzni narod bio je heroj a sad odjednom zrtva. majku li ti tvoju sto si zivio normalno zivio si a sta te ceka poslije smrti to svi znamo.
Nije on klao nikakav neduzni narod,nego ga terete da je streljao zarobljene pripadnike muslimanske vojske,a koji se ni u kom slucaju ne mogu nazvati "neduznim narodom". Cak nisu bili ni civili!
Najbolja moguca situacija je kad ovi ratni zlocinci pobjegnu u drugu drzavu i tu naprave sebi pristojan zivot, a onda jedno jutro pokuca policija i kaze kupi prnje. :)
Još ne mogu da skontam zašto ga je Izrael pustio niz kanalizaciju??
znam, ali zašto su ga onda izručili BiH?