Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih sve izručiti!!Da im se sudi u matičnoj zemlji za genocid!!!!
Bujrum Cvetko,nemoj se ni izuvati!
evo ako ima ko neki problem nek mi se javi ja sam srbin zivim u sarajevu
ajde balije ne mlatite,vi imate muda,imate kurcinu sve cemo vam zauzeti
Kad se srbima vidi faca moze se uociti uzorak izopacenosti i zivotinjake bestijalnosti koji zraci iz njih. Svi su srbi isti - s tom mislju i hrabro u buducnost.
Genocid je bio samo u baliskim glavama, nijedan balija da spomene preko 3000 ubijenih srba 92-95, iz kao zasticene enclave, I to preko 90 posto civila. To se za balisku istoriju nije ni desilo, pa sta ste onda ocekivali. Generalno nisu vam srbi vratili ni 10 posto onoga sto ste vi njima uradili u BIH 41-45.
E to je to seljačko razmišljanje o kome stalno govorim. Isto koda vi ne možete razlikovati dobro i loše, takav osjećaj imam. Ko je god ubijao civile neka bude kažnjen bez obzira na naciju.
milose, vece ste vi balije nego mi, prvo se osunetite, i perite guzicu vodom, onda se javite, ali nema veze, znam da je to za vas stanovnike sumske previse komplikovano ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo bagru izručuj i osudjuj..........................
joj kako bi ga mučio. od jutra do sutra. Guantanamo bi mu došao kao godišnji odmor. majku li vam četničku!!!
nehka jarane nek ti znas "dolma 1337".....levatino jedna...ja lijepo sa vodtkom serem tebio a ti tamo nacvionalisto glupa idi klanjaj.......
cuj ba.....cojk samo branio svoje ko i vi muslima svoje...cuj ...jel to vi niste streljali i ubijali....aaa neeeeee vasma vjera ne dozvoljava jel...a sad sami sebe u Egiptu ubijate......bio rat i svi svakog ubijali ba.....bilo pa proslo.....hajmo dalje zajednicki....al ako nemere nabijem vas sve na onu stvar......i hrvate i srbe i muslimane...samo se neceg sjecate ba....i krade te...i osudjujete...a para nidje....crkni te od gladi stoko jedna...
alene Prvo koji crni genocid, drugo nijedan balija da sponene preko 3000 srba, ubijenih u I oko Srebrenice 92-94, I to preko 90 posto civila I hladnim oruzjem, a kao bila zasticena enklava. Pa sta ste onda ocekivali. A srbi vam nisu vratili ni 10 posto onoga sto ste vi njima uradili u BIH, 41-45, fasisti baliski.
Sudeci po slici koju ste postavili u sklopu ove vijesti njemu samo da je malo prikunjat ili ti ga zaspat al neda mu se jer izručenje je po noći
U KPD-Zenica sa njim, na redaljku!
Zasto za genocid kada genocida nije bilo u BIH, mozda jeste od strane balija prema balijama u Krajini samo oni to kriju kao zmija noge.
Zasto ti glumis toliku srbendu kad nisi, mozda zato sto su ti turci *** prabake 500 godina pa si ljut?
Poturceni najveca krvica srba I jeste sto sto va stvorise poturcene balije nema gore gagre a ni gamadi jos supak rukama brisete.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
odlicna vijest!! nikad nije kasno,polako ali sigurno svi dugovi doaze na naplatu.
Svaka čast od Izraelske vlade, znaju ljudi šta znači genocid !
Ma znaju k---c, nesto zabrljavio tamo pa da ga se rijese, ko fol MOSSAD nije znao ko je i sta je vec kad je dosao u Izrael majke ti, aj ba nebudi naivna. Ima njih jos tamo koliko hoces i mogu mirno spavati.
Da, Jevreji, Srbi, Jermeni i Romi znaju sta je genocid. I ostatak svijeta pravi razliku izmedju ratnog zlocina koji je izvrsen u Srebrenici, i vaseg lupetanja o genocidu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)