Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ona je najdosadnija sa onim bojankama opra na rukee gdje god da sjedes eto je
Horsasica 100%
Kad ce se skloniti prosjaci sa kutijicama po trznim centrima?Sramota,covjek nemoze ni hljeb kupiti da te ne zasretnu sa:"postovanje,akcija je za bolesno dijete"!Fuj!
Danas su u Vogošći bile dvije djevojke i prodavale te iste markice, čak imaju i neke akreditacije na sebi.
Тога нема код нас у Републици Српској. Код нас се зна за неки елементарни ред. Пу! Сва срећа па никад не идем у Сарајево...
Treba im za kurtona da se gu-ze po wc-ovima ! ccc bičarke na travi :))
daBogda se obogatili od mojih 20 feninga. Halal im bilo od mene, a Bog kažnjava.
Barem dodu na adresu :),ovi lihvari nas decenijama varaju i pljackaju iz svojih fotelja..
Jedan savjet, ako već niste sami o tome razmišljali: NE DAJTE PARE NA ULICI nikome. Ako je u pitanju humanitarna akcija, neka brate idu preko banke. Daj mi žiro račun i sve OK, idem odmah do banke i uplaćujem. Al pare iz ruke u ruku više nikome ne dam!
pa kakve su po izgledu, ja prosle god 3 KM jednoj dao, bila dobra praavooo :)
Sunce li im solarno
Da Bog da u lijekove to trosile.
Odavno te što traže pomoć ja ignorišem,to je klasično prosijačenje pod krinkom nekih dobrih namjera,ma to od-ebat prije no što kaže dobar dan
Nisu jedini svi su isti ,mali procenat zavrsi gdje treba ako uopste dodze i marka do bolesnika za kojeg traze pomoc.
_"Građane pozivamo da, ukoliko se na njihovoj adresi pojave sumnjive djevojke koje nude markice na prodaju, ne nasjednu na prevaru i da ih prijave policiji." Hvala na obavijesti, ali ja ionako ne bih nasjela jer sumnjivim i nepoznatim osobama ne otvaram vrata.
Ako su dobre, daću im, neka je prevara...
ma nek pljačkaju, pokradoše političari crno ispod nokata pa nikom ništa, da nebude zabune mislim na SVE pilitičare bez izuzetka.