Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi iz hdz-a i snsd-a rade za interese Hrvatske ,odnosno Srbije ,a ne svoje države. To je rak rana ,te dvije stranke
Ubila se za kukuruza
Bošnje mogu svi levatiti , nije ni čudo... Narod koji za dvije godine zaboravi genocid, pobijenih 70 000 sunarodnjaka,30 000 silovanih žena, milion i po protjeranih. Istrebljenje sa 70% teritorije BiH i glumata kao da se ništa nije desilo , izigravaju nekakve šugoslovene i ne zaslužuje bolje. Takav narod bolje da nestane sa lica zemlje.
Bravo gosp. Cudic to su cinjenice ljudi nemaju ideja nemaju sta ponuditi gradjanima i samo gledaju na smicalice protiv svoje drzave.Torovi ce im se obiti od glavu.
Gdje nam je Boska? Kako ste nam prodali Mostar?
U zemlji ostavljenoj erdoganu u amanet smeta svako ko imalo drukčije misli od SDA bratije
Bolje Komšije Zagreb i Beograd nego Ambasada Amerike…
bh catolici i bh pravoslavci najveći poltroni i konvertiti
HDZ-SNSD je kvislinška koalicija. Veže ih isključivo mržnja prema vlastitoj domovini.
O kakvom izbornom integritetu pričaš? Osvojite koju hiljadu glasova i prilijepite se da bi neko bio većina, a vi u vlasti. Još uz to ako vas još i okstroišu, a to obično biva za jednokratnu upotrebu. Jedino si upravu za HDZ i SNSD.
Ova ko da je juče svratila u BiH nakon dugog odsustva
Dobro jutro Kolumbo
Vi idete isto u BG i ZG po naredbe..vece ublehe od tebe i tvoje stranke nema...Bosnjaci vam trn u oku a ima vas samo tamo gdje oni zive
VAUUUUU e nek si im se nagovorila..jesi to sama zakljucila ili ti je neko pomogo
Haha a ti provela rat u Beogradu
Pa, čekaj..; ..je li ono bio Novi ba-ja ? , Ili je sada ovo , naj-noviji..., ba-ja..? 🤨🥴🤣🆕🇧🇦
TROJANERI FUJJJ FUJJJ !!!
Svi iz hdz-a i snsd-a mogu da ga cuclaju kako nama domačim bošnjacima isto tako i strancima sa prefiksom utrkivanja koce prije