Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio , ne bio koga više briga za sva ta s oproštenjem xsranja. Bakirova tužba je bila ispipavanje bila Srbima, da bi zatim kao naredni korak zatražio promjenu naziva RS i onda u trećem koraku probao skroz dokinuti RS kao genocidni entitet. Riskirala su obojica i zazveckali oružjem misleći da će kokuzi ginuti za njihove "ideje". No raja ih je pročitala.
Nabijem više i vas i taj referendum....
Kad krece u prodaju taj referendumski wc papir kazu bolji je kvalitet of Violete
Smesni ovi Svrbi!
Je li ovo ona stoka sto se obogatila preko Autoputeva Republike Šumske i Integral Inzenjeringa???
Hebo li vam referendum majku moronsku.
..Hamo, vid' mu glave!
Kad ce naredna anketa sa pitanjem:jesmo li mi srbi genocidni?:))))
Evo nama bošnjaka sada na komentarima koji navijaju za referendum jer će tobože ako se održi da znači povratak na ustav bivše R BiH. Ajmo bošnjaci, dajte podršku referendumu kako bi ostvarili snove!
E dobro nam dosao na portal dobri covjece , imas li jos nesto pametno da nam kazes
@BobaBG70 Meni nije jasno sta mislite nakon referenduma? Sta je plan B? Sta ukoliko sankcije usljede? Gdje su saveznici? Gdje je podrška međunarodne zajednice za ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Troše pare na nista referenduma nema niti ce biti
Ovi vise ne znaju bil kakili il piskili
koliko će to biti para sve zajedno?