Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav glupan ovaj Cubrilovic
@NebeskoPleme svi odreda
nije bakir cvjece ali sada bakir prenagljuje, a oni ne. tu su oni - podjednaki samo mi zao naroda sto se nervira i sekira. na kraju kada dode di problema cubrilovic i cubrilovici ce staviti kartu u dzep i pravac australija a narod osta da se glođe.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nedeljko Dragaš 'loži' crkve, Nedeljko Čubrilović loži narod... Nedeljci, šta vam je u zadnje vrijeme?
Sto se tiče gostoprimstva svi se trebaju ugladat, prihvaticemo svakog vrlo lahko ali ako povuces djavla za rep nije dobro. vidis da citamo
Joj Čubrila , puko ko lubenica.
@Kvrgavi Krajišnik Bolje i u smogu nego sa vlaškim smradom krmetine ,rakije i bijelog luka a sa muzikom od konjskih repova(gusle urlikanjem i čistoćom pećinskog čovjeka.
@Kvrgavi Krajišnik Ja sam iz Sarajeva krajiški papak i jebala ti i SIPA I MUP Kantona mater vlašku smrdljivu sa balvana. Ti kvrgavi keru vlaški da vrijeđaš našu Zenicu,Tuzlu i Kakanj, za vas smo svi mi muslimani isti gdje god da smo i možete ga poglabati horde vlaške.
Pa gdje ćeš većeg smrada, smoga i magle od Sarajeva, ne može dolje normalan narod biti, sreća je pa su u Dejtonu iscrtali tako da vama pripadne, da se Srbi ne tuše dolje među ciganima i arapima.
A ovi likovi Ronex, MuslimBosniak, Bosman, NebeskoPleme, Munja Mujo i slični su garant jadnici iz najružnijeg dijela BiH, tj Zenica, Zavidovići, Maglaj, niti šta rade niti šta znaju, niti sunca vide od one magle i smrada, samo prde bezveze i izgleda da su plaćeni da dižu tenzije i huškaju narod. Sipa bi morala takve naloge da uprati po IP adresama i da ih dobro ispendreči ili da ih preda specijalcima MUP RS-a
Zaboravio sam spomenuti i ovu dileju Soukbunar i Fazu
Vlaščad sa klixa pustite Izetbegovića da kara Mileta glavovića , nego što palite svoje Crkve koje mi muslimani sačuvasmo tolike godine.
Kakav bezobrazluk... Jedino Bošnje šute iako smo u manjini u svim sferama života, a većinski narod u BiH. Kako više nije stid i Srbe i Hrvate? Imaju sve... svoj jezik,identitet i najbolje pozicije i zaleđinu. I opet vam malo. Ma u Croatiu i Srbiu ako vam se ne sviđa ovdje.
http://www.avlija.me/stari-tekstovi/adil-zulfikarpasic-put-focu-1957 i kazu sve partizani spomenicari
Jedino poštujem Musimane Krajišnike, to su pravi ljudi, vrijedni, znaju i popričati proveseliti se, i Bišćani i Krupljani i Petrovčani, a da ne govorim Babini tek, valjda je to uticaj bistre Une i zbog toga što su vijekovima okruženi Srbima i Hrvatima pa su postali pravi evropejci i kulturan narod. Ovi srednjobosanci u 23% su toliko postali zatucani i nekulturni da je jedini lijek ograditi ih i neka se dolje dave sami sa Arapima.
Ma o kome to ti, mi koljemo za 15 cm zemlje :)
@inGodWeTrust Govorim o srednjobosancima, a vi Krajišnici ste pokazali da ste pravi ljudi i u ratu, iako sam bio s druge strane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Devet januar dan povampirenih hordi u krvavom stvaranju Genocidne tvorevine zla u okupiranom dijelu Države Bosne i Hercegovine .
Puna vam usta nekakvih republika i govana pm ,a narod vam nema sta jesti hebem vam mamaru....
kako god narod ima pravo da glasa kako hoce
Čubriloviću pusti tu glupu Mirzetinu priču, vama u glavi još uvijek goveda riču!!! Mirzeta iz Prijedora, imaš pozdrave iz Ria.
Sad bas Izetbegovica volim zbog chetnichkog placenja.
pametan ko babuka mu. NOT!