Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje dijete sutra da bude pozvano da bude na liniji, da pogine, bude ranjeno, ili u najboljem slučaju sa ptsp-om radi političkih glava koje će svoju djecu poslati vani ili u trezor, radi ratnih profitera, radi njihovih interesa? Neka hvala, izrazito protiv, neka ga služi ovih 90%.
Bravo majstore tako se razmislja. Ides da gines, ako si srece ostanes invalid. Pa kasnije dodju dezerteri i vladaju onim sto si ti odbranio, ne hvala.
Kada tajkuni biznismeni, politicari i njihovi isprdci budu sa nama, sa narodom u rovu, to je rat. Sve ostalo je ogromna manipulacija narodima i kradja donacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Interesatna je ova statistika, večinom bi ljudi tuđu djecu slali u vojsku, isto kao i patrijote u javnom mjenju koji bi, naravno, također tuđom djecom ratovali i branili državu
Samo za oba pola da se uvede da bude ravno pravno inače sam protiv vojnog roka.
Za oba pola uvesti vojni rok dosta su Bošnjaci i Bošnjakinje bili naivni u mnogim državama je vojna služba obavezna za oba pola u ostalom žene teže ravnopravnosti.
Ja znam da mene niko nista nije pitao
Samo nas to jos moze spasiti, ovih nehljebara, olosa, maminih i tatinih sinova, klosara, narkomana, kriminalaca...Ali bi ih ja razbacao po vukojebinama, da se ne zna gdje su dok se ne zavrsi obuka!!!
kakav crni vojni rok, omladina sve dandari..
Ko hoce u vojsku neka ide ...
Od kojih para? Hoće li i vojnici biti ko mi '92, u poderanim patikama?😁
Ja vojske i g*vana 🤣🤣
Đe su vam pare ??? Ili možda mislite telefonskim humanitarnim pozivima skupljat na fazon pozivom na broj 222 555 donirate 2km da malom Denisu kupimo pušku jer i mali denis ima pravo da bude vojnik
I kupite jedan Kanade da možete ljeti gasit požare fukare jedne a ne da gledate u nebo kad će kiša
Pa eto, ti sto s podrzali nek idu u vojsku i nema zime, svakako ih je 90%.
samo vojska... i batina, da...batina
90 posto misli da je vojni rok nesto kao warzone
Hebo vas vojska. U kuci vam bila
HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHA, od tih 90% ispitanika nema nikakve perspektive u životu pa mu je svejedno hoće li ginuti za nečiju fotelju...
Pa niste vi TITO da ima para za vojsku. Zapitajte se zašto je ukinut? Pa nema para jer adminstracije treba za plaate, za tendere, za službena vozila i vozače ;)