Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi samo papci i primitivci, covjek samo nacne temu (istinitu) o potpunoj neravnopravnosti zena u BiH (sada ste jedno 30 godina unazad otisli u poredjenju sa 1990), a vi ne da ste samo potpuno nezainteresovani da vase kcerke u buducnosti zive jedan dostojanstveniji zivot u toj vukojebini, nego jos imate komentare tipa ne seri. Uh hvala nebesima da ne moram vise zivjeti u tom tamnom vilajetu, fuj...
Asime, ne pisi gluposti, rahmeta ti nanina
crveni se karanfilcic\"....crveni se mladi pichich!!!!! aurora,....Duco zasij tu svoju subaretinu medju nogama da ti utroba ne ispadne na nju.
\"e´vako\" ti si jedan nezreli kreten!!! ako ne znas citati i razumjeti tekst, nemoj majke ti ni komentarisati.
Apsolutno se slazem,ne volim 8 mart ni Valentinovo,neka hvala ali meni je puno vaznije kad mi kaze \" bravo legendo moja\"
sta čašpri ti asime? kao neku dozu ironije i sarkazma si ubacio u sve.. haha smijesan si
Ma gospodinu Besliji je samo krivo sto nema neki Dan muskaraca pa da i oni budu jedan dan u centru paznje :P
Autoru svaka cast na kolumni ! Konačno da neko progovori i o toj \"drugoj strani medalje\", ili bolje reci \"PRAVOJ strani medalje\".. Ovo kako se danas slavi i obiljezava 8. mart je cisto licemjerstvo.Zalosno da je od pokreta koji je trebao voditi zene u ravnopravnost danas ostao samo ovaj podsjetnik da su idalje neravnopravne... Al neka, imaju taj jedan svoj dan, pa nek im bude dosta. Ostalih 360 i kusur ce se vec pregurati nekako... A sto se tice onog dijela ispod kolumne... Nemam rijeci. Ako bi mogla neka anketa da se \"odanim citaocima ovog portala\" zabrani komentarisanje clanaka?? A ove sto \"nemaju volje za komentarisanje\", pa onda ispisu tu citave traktate bih molila samo da budu milostivi prema nama kad budu \"imali volje\".
e\'vako: ugrozeni isfrustriran muskarci kao ti cija je inteligencija na nivou amebe ili paramecijuma nemaju nista drugo do zaliti se na zensku emancipaciju koja postoji svugdje samo ne ovdje......ovdje je zena rob niko i nisata samo jos jedan trofej u rukama nezahvalnih, bahatih i sirovih bosnja(cast izuzecima)ali tacno je da nisu sve zene iste niti su to svi muskarci ali daj bar da priznamo ono ocigledno a to je da je zena jos uvijek gradjanin drugog reda.
Asime, Asime, mada si u nekim stvarima u pravu tekst ti je u cjelini katastrofa. Generalizujes, izvlacih neke situacije i slucajeve na osnovu koji nisu tako cesti i onda pravis zakljucke.,... a i nacin pisanja ti je... na koga se furas?
Totalna istina..Pirlichenje ni oko cega..Ako cemo biti posebno pazljivi jedni prema drugima samo na 8.mart, Valentinovo i sl..onda hvala ali ne treba..
Taman nekad pomislih, \"bit će bolje, opametit će se ovaj narod\", \"idemo nabolje\"... ali, uzalud, čovjek ni kriv ni dužan, počne temu \"osmi mart\" oni prešli na srbe, kako im smeta što je primjer u kolumni Jovanka Broz, ona se gore Azra javlja, kako eto ona misli da kolumnista \"ne treba da sere\". Pa izvini sestro, de ti svoje kolumne počni pisati da vidimo za kog još misliš da ne treba \"da sere\", zanima nas to intenzivno... Gospodinu Asimu svaka čast, pratim mu kolumne godinu dana unazad...i zaista, malo je reći da uvijek pogađa u crnu. 100 % potvrda za to su ovi Likovi koji se odmah osjećaju \"uvrijeđenim\", te pokušavaju skrenut pažnju na sebe s ovim \"komentarima\". Pozdrav svima...
100 % u pravu. Sve sminka. Svi fini, dobri a kada prodje 8.mart sve ide po starom. Konacno je neko rekao ono sto ja vec nekoliko godina govorim u vezi sa osmim martom.
Mojne tisra matere ti.Stipu mi te priče..\"pa tamo kopaju rukama i nogama da zene nemaju nikakva prava\"-ma mrš ba u pičku materinu
Ehhh...previse ja ocekujem, cuj, BiH i prava zena...pa tamo kopaju rukama i nogama da zene nemaju nikakva prava, tako da ni Asim ne moze previse da tambura, tako da je zbrda-zdola narisao neke gluposti.