Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ba jel iko pricao sa ovim toplanama da ugase grijanje
...po avazu, ove zime ništa od grijanja...
...kao i svake...
Kakve su ovo regije? Je li odobrio Sabor RS
uzbuna cuju se sirene....
Juce je u Mostaru bio pakao ! Vremenska prognoza uvece i kaze da je bilo 39 C ..nema sanse , bilo je preko ali neee, nema sanse da kazu da je 40 C jer se onda proglasava vanredno stanje a to ne odgovara ovim robovlasnicima !!
Znači voda, znači litre i litre vode dnevno. Znači voće, znači lubenica, znači narandža, znači breskva. Naravno hlad je zakon!
tražili ste ljeto eto vam ljeto....mostar samo što se ne istopi....ali ja spustim roletne i ne izlazim do 21:00h
Odozgo zvizdan odozdo pizdan
kolko je vruce da koke nose kuhana jaja
Nek grije dabogda pocrkali svi od vrucine.
Treba uvesti u BiH zakon da se od 14:00 do 18:00 ništa ne radi. Hibernacija. Sjediš u hladovini svoga doma, zamračiš prozore i ne mrdaš ni trepavicama. A može se vala proglasiti i vanredno stanje, da malo odmorim od posla :D
Da hoce jos ugrijat.
pitanje mi jeeedno davno na um pade, sori bat, đe je tu ZDK O_o
povoljno pušem da ohladim...u raznim aromama
Auuu jbt , valja ić brat šljive -.-'
Napolju je da se istopiš...
Gori more, tope se planine x_x