Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mogući Crveni krstovi i Crveni polumjesec navalili uz obilatu pomoć IOM da nasele ilegalne muškarce kod Bošnjaka. A Bošnjaci kao i uvijek glupi do bola. Bakir nije glup, on ima cilj i ne smeta mu naseljavanje ilegalnih muškaraca iz islamskih zemalja.
Svi oni koji ilegalne, kriminalne momke nazivaju ljudima u pokretu dobro znaju gdje će oni ostati i naseliti se. Neće oni u Europu jer IOM bi u tom slučaju pomagao njihov odlazak. IOM prijeti i ucjenjuje da se otvaraju kampovi u gradovima gdje su Bošnjaci. Kome nije jasno, glup je.
Naši dušmani perfidno podržavaju sve što bi nam moglo doći glave. Najgore je kad imaš dušmane i u svojim redovima kojima ne smeta naseljavanje ilegalnih migranata baš kod nas. A zna se koji dio BiH ilegalni momci naseljavaju.
SVE U SARAJEVO POSLATI
najblizi grad im je Banjluka pa ih vodite tamo
Crveni lrst je šund
Refugees welcome no Border no nation lgbt
Strašno koliko se smatra komentara mržnje i netrpeljivosti moze pročitati kad god su članci o migrantima. Empatija je na ovim prostorima nestala. Većina ljudi s ovih prostora samo osjeća mržnju, zavist i netrpeljivost prema svojim sugrađanima. Ja sam danas jednom migrantu dala para. Niko od njih nije otišao jer mu je lijepo gdje je živio prije. Od dobrog se ne ide.
@Mikica44 Daj im i picu koga zaboli
@Mikica44 Ako ti se ne sviđa s nama niko te ne prisiljava da budeš ovdje. Odlepršaj u svoj Dizneyland svijet prepun migranata, slobodne ljubavi, tolerancije, druži se sa svojim azijskim prijateljima a nas pusti na miru.
Sve ih u EuroKandahar(nekad bilo Sarajevo) šalji, ovdje ih hanume obožavaju a mumini im ustupaju žensku čeljad na izvol'te!!!