Crveni križ Kantona Sarajevo (KS) i ove godine organizuje prijem kurbanskog mesa za Centralnu kuhinju, u kojoj se priprema više od 2.020 obroka dnevno i distribuira na 18 lokacija na području kantona.
U toku Bajrama kurbani koji imaju potvrdu veterinarske službe mogu se predati u Centralnu kuhinju ul. Braće Begića br. 11 i to prvog dana, 16. novembra kurbani se mogu predati od 11 do 18 sati, a drugi i treći dan (17. i 18 novembra) od 8 do 18 sati.
Kontakt telefoni su 033/201-218 i 061 170-277 ( mr. ph. Refik Kravić, upravnik kuhinje), saopćio je Crveni križ KS-a.
Možda vas zanima
Govorila o problemima
Jedna od najuspješnijih porno zvijezda nije bila zadovoljna zaradom: "To nije uredu"
Jednostavna priprema
Desert s jabukama koji će mnoge vratiti u djetinjstvo: Napravite jugoslovenski kolač
Talentovana bh. muzičarka
Esma Numanović predstavila album prvijenac: "Blista" je prava muzička poslastica
Vezani članci
Bez struje i opreme
Crveni križ: Bolnice u Gazi bi se mogle pretvoriti u mrtvačnice
Vrijedne 200.000 franaka