Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benjamin (Ramiz) Delalic prosle godine ranio 3 SLUCAJNIH prolaznikau Bezistanu! Ove godine ranio onoga Manijaka na Dobrinji, e sad se pitam kako je uopste moguce da covjek OPET dobije sansu da cini razbojnicka djela? I to u takom kratkom vremenskom periodu. Zar nakon svega nije trebao biti iza resetaka? Ovo je mozda i NAJVECI dokaz da zivimo u mafijaskoj Drzavi, a narod se i dalje brine ko vise smrdi, jal Srbi ili Bosnjaci. Ili mozda pak Hrvati. E mamlazi Bosanski, u zdrav mozak vas , znate vec sta. A za nezavisne medije ovo bi trebao biti izazov i sansa, da se razotkrije vise jednom ta korupcija, koja vlada u svim sferama zivota. Ili sam pak romanticar? P.s Ovo kopiram na skoro svaki clanak, tek onako da se bar neko probudi.
prvi, j3b3m ti sunce nisam mogo zaspat od vrucine
@hh Pitaj mamu gore na Sokocu :)
meni cd izgleda baš super baš je nekako retro :) pravo osvježenje u današnjem blještavilu i kojekakvim multimedijalnim i interaktivnim (??) ... prezentacijama... boris je baš željan dokazivanja, a nije mu vala ni zamjeriti... ;) sad kakav ispada... u svakom slučaju bolje nego iz aviona :))
@mirza zna se mirza da ti volis da ti k.i.t.e. o.b.r.e.z.a.n.e. svrsavaju u usta
Bar su Verbatim CD-i ,oni su 1.50KM,sta bi da su Princo od 0,35KM.
hajmo opet glasat za seljake! :D
@hh hehehe , samarao sam ja nju ..... a i tebe bi
Pu pu i tri puta pu!!!
sve ovo stoji, samo sto bi boris dao guzice da mu se ime spomene po jos koji put u medijima. da mu ego bude jos veci. spusti se na zemlju care vise.
Dante je ovdje izgleda ostavljen ;) Ili to ili mu je ovaj nagazio ribu, uzeo neki posao. Moze li se znati ko je pobijedio na tom tenderu, ako ga je bilo, ili ko je na kraju stampao CD da mu se cestita na ovoj stampi i prezentaciji
je li ko pogledao ovu njihovu web prezentaciju, koji je ovo k.u.r.a.c ? http://pokit.etf.ba/get/?f24819167a418537d6148ae890f59a1c.jpg Eto tema za jos jednu vijest
šta je tu ćudno.Čobani su nam na svim funkcjama.Šta oćekivati od ćovjeka sa kupljenom diplomom koji nije od kuče otišao dalje od jadrana u aranžmanu nekadašnjeg sindikata
Ovo Boris Cigler opet htio da pokupi državne pare, pa nije dobio posao da napravi CD već neko drugi, i onda, kao i uvijek, eto njega u medije da poput malog trogodišnjeg razmaženog djeteta cmizdri kako je država koruptna i kako je sve neefikasno i ne valja. Inače radi se o individui koja je vrlo nesposobna a petlja se u sve živo (PR, mediji, dizajn, produkcija i sve što se smatra cool među prepotentnom djecom bogatih roditelja) i kad god ne dobije kakav posao za koji država daje gomilu love, smatra se zapostavljenim i onda izađe u medije da cmizdri kako će država propasti zato što baš on nije dobio posao ili tender.
Kakvu promociju moze organizovati agencija, cija direktorica nema LinkedIn, tj. poslovni profil na najvecoj socijalnoj poslovnoj mrezi.
ma sta ce cudite ljudi evo ja bas jutros isao po internacinalni rodni list i opcinu centar i tako setam nazad do seknderije i usput citam taj \"INTERCANICINALNI SVUGDJE U SVIJETU PRIZNATI DOKUMENT KOJI NASA DRZAVA IZDAJE\" okrenem i pise tamo na raznim jezicima iza legenda jedna, da napomenem prvo je na njemackom. tamo gdje treba da pise rijec Geschlecht sto bi bilo spol pise SESLECHT ... proctao sam 4 rijeci tog dokumenta i odmah nasao gresku nisam htio dalje da citam .... ova drazava nas bruka gdje god u svijet da krenemo tugo moja :(
Ma znaju oni u FIPI da neće ni ova mutant-nedonošče \"država\" još dugo,pa da se ne bacaju u trošak.