Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je primjer kako se ponasa ljakse kada se dokopa vlasti!
Boze, kako godine lete Boze, juce bila si dete danas, mlada, prelepa zena za ljubav rodjena Boze, ti mene zoves na pice nemoj, bicu ti bolno otkrice nemoj, ne trazi ljubav od mene ja nisam sreca za zene Ref. Do zore rade klubovi drze ih moji drugovi na racun moga imena sva su ti vrata otvorena Do zore rade klubovi idi, zavedi pola grada a ja cu biti covek iz senke koji te cuva jer jos si mlada i lepa do bola, lepa do bola
boli me đon
Vratio bi on ali potrošili na papke.
Dodik je vrh te hobotnice u rs i onda se pitate zasto trazi taj referendum pa eeto mu razloga treba mu kontrola na tuzilastvom i oprati svoj kriminal.
Ali ce zato Bakir IZMETbegovic da spasi svog jarana DoDicka tako sto ce reducirati nadleznosti suda Bosne i Hercegovine, te ce se njegovom jaranu DoDicku suditi pred entitetskim sudovima gdje ce ekspresno biti oslobodjen zbog nedostatka dokaza.
Ovaj Crnadak jednog gleda dvojica se tresu :D