Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djikani prodaju oruzje po €uropi .....on se naso da se zalaze , Crnadak ti si verrükt...!!
Ispravno bi bilo ovako nešto:"Naš ba državljanin je pucao u ambasadu SAD, naši ba državljani zdušno odoše u terorističke redove islamske države. Naši ba državljani robijaju u Gvantanamu, dosta ba svjetskih terorista boravilo je u bejha, naši državljani daju donacije međunarodnom terorizmu, naši državljani plaćaju odvjetnike teroristima, kod nas teroristi dobiju samo 6 mjesecu ćuze, ..."
kiksi MI IMAMO AKTIVAN TERIRIZAM ZADNJIH STO GODINA SVI PRED VRATIMA. SPC JE IZVOR ILI VRELO TOG TERORIZMA.
@BOSNJACKAvizija500 Može biti. Ali priznaj da ni dobri bošnjani nisu baš anđeli... hehe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA JE JEDINA TERORISTICKA ORGANIZACIJA U REGIONU http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/39474/mitropolit_dedeic_optuzuje_patrijarsija_u_beogradu_je_terorstichka_organizacija_koja_djeluje_od_90_tih.html
Vidi ko priča o terorizmu...
kiksi Da nebi ti slucajno prico☝️️
Cini mise da ovaj covjek zaista radi svoj posao. I to dobro.
Napokon ce se izgleda pozabaviti Ravnogorskim cetnickim pokretom, ciji su pripadnici ubili oko 200.000 u BiH