Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi bi u BiH arapske pare ali bez Arapa,malo previše licemjerno.
Šta bi ARapi u BiH ? Kupovali roba iz treće ruke 3 puta skuplju neg kod sebe ?? Kupovali nekreninine i prali pare. Ooooda, samo da nije recipročnsoti to bi bujalo. Gledma u KAtaru: Svako može slobodno u KAtar i da sa bavi biznisom !! Samo ti treba staratelj ( STARATELJ) arapin, i malo ovo ono ostaješ be z njega. NE vjerujem baš da bi ARapi pristali u BiH na staratelja ! :))
@plaq zavisi gdje radis. Ako si van free zona onda moras imati lokalnog partnera koji je vecinski 51% vlasnik,a u free zoni si ti 100% gazda. Sto se tice nekretnina pa pola Dubaija sto se tice stanova i kuca su kupili stranci medju njima i BiH gradjani i vlasnici su 100% (a ne trebas kao u BiH da otvaras neke fiktivne firme da bi kroz njih kupio nekretnine!)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igore zipa se da te ne osunete tamo ;-)
Arapi i njihova lova, hmmmm. Povraca mi se samo kad ih neko spomene i njih i njohove investicije i pogane pare. A vi koji ih volite i koji im se klanjate za par godina cete da ih psujete, al ce tada biti kasno.
Nek Arapi ulažu i zaposle narod koji živi u ovoj državi.iśöi bini srbi hrvati raditi bez problema..
To Crnadak, samo pozivaj. Ko nam je od njih preči. Ovi dežurni kritičari i mrzitelji Arapa neka traže investitore odakle hoće, svi su dobrodošli.
Ali nekontam zaśto.mnogi srbi prodavaju imanja i onda kmeeečeee kako se nemože u sarajevu i da su praktoćno protjerani..Ja na romaniji na svoje imanje kad god żelim mogu,a da prodam nebi logo reći srbi me otjerali ..
zato što imaju RS, ne osječaju se sigurno u federacijskom Sarajevu
igore jebali te arapi zovi ih nek ti u dvoriste ulazu!!!!!!
Bolje i srbina i hrvata roma pored, ali normalno da nije nacionalista neg ovo..Makar jedan jezik pričamo.
Investirajte u crndakovo dupe
Kupit ce braca RS :)
Samo jedan arap da se uvuce u sumsku tvorevinu (rs), gotovo ce biti ...sve ce da pokupuju arapi ;-))
jedino ih arapi mogu spasiti od nadolazecih sankcija
aBd ako Bog daaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta? Treba arapske investitore dovodit ili tjerat? Ne kontam
hoće ulagat će eto ih odmah ujutro how yes no