Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdravljam!
E ne moze sad kad su Vahi dali otkaz u nevakat.
U sta gledas?
Nema takvih kod nas. Ali imamo svjeze suplje ako ste zainteresovani
ulagali bi svi da su im pare ovdje sigurne i jos dok rekete poplacaju bankrot hahahaha
sad lijepo fino zasucite rukave i dobro skontajte zakon da i japancima osporiti svako moguće ulaganje kao i domaćima priliku za posao. nemoj ni slučajno da poljuljati imidž osporavajuće politike...
Zamislite da Japancima date pusto Popovo polje na 99 godina ? Plodna zemlja sa vodom ni 30 km od mora ?? Ljudi neznaju za IMT i napravili od njega raj. Kod nas samo što na IMT još nisu uveli PDV, toliko je razgranat i sveprisutan :)) Ili Kinezima zapadnu Bosnu ??
A što to ti ne radiš i ne kopaš tu plodnu zemlju? Ti bi da gledaš Japance kako rade i uživaš?
@StaraGarda Odakle si ti šljego na klic, nis čuo za traktore, sistem kap po kap navodnjavanja, solarne ćelije elektronski andzor uroda, moderne sisteme zaštite, optorne vrste, turizam i slično ??