Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da vas zavađam, ali to možete samo noževima riješit.
kad pokoljemo ustašiju dogovorićemo se sa balijama..
Kakav narod takav im je predstavnik. Dodik slika i prilika entiteta RS.
@Zilot slazem se.
Kao što vidimo, ovaj tekst ima (do sad) 511 komentar! Da je nesto normalno, ne bi imao ni jedan. To je razlog objava ovakvih tekstova. U medjuvremenu, ljudi klix.ba citaju zbog komentara, a ne kvalitetnih vijesti. U tome im pomažete svi vi, koji im bez ikakve nadoknade dizete broj pregleda. A cula sam u medjuvremenu da imaju i profesionalce, koji pišu komentare za njih. Dakle, dok je Mileta, biće i komentara i visokih click rata, i skupog prostora za oglašavanje NA OSNOVU click rata.
Jadni oni pokusavaju svasta, ali ne mogu mu nista. Najbolje bi bilo da ga puste dok se sam sistem ne urusi kao Karadzic. I Karadzic i Mladic su zajebavali cijeli svijet, pa sad u prdekani.
Da je neke pravde svi vi sa sve kolegama iz Federaciji cistili biste ulice u sklopu nekog programa drustveno-korisnog rada neke kazneno-popravne ustanove. Da narod dane dusom od svih vas uljupa i prodavaca magle.
Ulićar vodi pse lutalice
Apsolutno! To je pokazatelj koliko cijeni gradjane koji ga biraju i odrzavaju na vlasti.
kakvi ministri i inicijative...sve to hohstapleri i belosvetski olos..nisu sigurno dosli sa dobrim namerama a takve Mile otrese kao baba stari tepih
@Boba70BG demonkratija i sloboda govora :-)) Mile im je trn u oku, kamencic u cipeli koji nikako ne mogu da izbace a zulja da te Bog sacuva :-)))
@Boba70BG sve dok je Mileta nema brige za Srpsku republiku..ovaj Crnadak, Bosic, Borenovic i ostala kalankurija je za njega posna corba..boza limunada..luk i voda.Oni Miletu nisu ni do kolena kao sto nije ni Bake i ovi iz Sarajeva
pobijali kolje u selu i drzi coek kolac a crnadak udara macolom.. veli coek sto drzi, hos udarit gdje gledas, kaze hocu.. e onda nek ti caca drzi. :))) crnadak oprosti.
@Boba70BG prije par godina tvoj predsjednik dudek se ponasao kao crnadak, cak su vise i bolje zvucale rijeci neg u ministra in.poslova
@Boba70BG po potrebi ce bit ponova isti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novi referendum u slijepom crijevu Evrope tzv pc https://i.imgur.com/qOft7OG.jpg
MILORADE KRALJU,SRBI SU UZ TEBE. BOSNJACI I PROBOSNJACI SU UZ BAKIRA.
hebali te i jedan i drugi glupsone
@pro et contra BAKIR HEBE SAMO BOSNJAKE. A DODIK I BOSNJAKE I PROBOSNJAKE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Suti ulicaru. Da nije naseg Mileta , ti bi bio na ulici.
Igor, Mektic, Sarovic,.ima nade za nas jos uvjek, jako malo sposobnih i dobrih ljudi.
Pa Duduk i jest huligan, prevarant, kriminalac i uličar koji se slučajno nalazi na funkciji nečega što se zove entitet PC... U nekom normalnijem okruženju sumnjam da bi ga izabrali i za predsjednika kućnog savjeta ... ovdje može svašta, može svakako i može svatko ... ! ! !
Mile nije uličar on je ulicu gledao na TV...on je obični čoban ..NSS
dodik je mangup, zavidim mu, sve uze i nikog ne jbe nista , medzunarodna zajednica, drzava bosna, entiteti nista mu nemogu, igra se sa njima
tako je
Zato njega jebe predsjednik Vlade malog ekstremiteta