Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao je \"Nama ne smeta da u okviru BiH imamo odlične odnose i sa entitetima, to samo doprinosi jačanju naše saradnje\", šta tu ima čudno? Na pitanje kako komentariše mogućnost referenduma u RS, Roćen je ponovio da je stav zvanične Crne Gore \"zalaganje za cjelovitost BiH i za dalji progres na putu evropskih i evroatlanskih integracija\". Crna Gora vam je najbolji susjed, jedino sa nama ste u plusu što se tiče robne rozmjene.
Ovi crnogorci su najgori. Sa Srbima i sa Hrvatima makar znas na cemu si. A oni. . . Hmm.
Sto bi fino bilo da i Crna Gora ima dva entiteta: Sandzak i Crna Gora tak bi obe drzave imale puno dobre odnoce izmedju njena dva entiteta! BiH4EVER!
oba entiteta ??????? magare jedno, pa nije C.G. entitet da razgovarate sa entitetima.
Izgleda da je Rocen oprostio Alakalaju za ono prije izvjesnog vremena na Zabljaku.
Upravo tako se govori. Oba entiteta. Što više izbjegavati naziv BiH da se ne bi stvorio utisak jedinstvene države.
Kolika je robna razmjena BiH i Crne Gore?