Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde dobro je da su nakon 11-12 godina konacno shvatili opasnost nacionalnih prefiksa.
Nakukam ti se mame na naj optimisticniji nacin.
da budem direktan do kraja ... nisam za to da se bilo sta svojata,sve treba biti zajednicko BiH ... ali spomenuti ustase i cetnike a ne spomenuti Bosnjake,muslimane ili balije stvarno je nepravedno ... ako na taj nacin hocete da funkcionira drzava BiH onda ste u zabludi ... velikoj ... sta je bilo bilo je ... pun mi je ku*rac vadjenja na genocid agresiju i sl. ... dosta vise kukanja !
Odlicno. Mada, ima tu jos mnogo toga sto bi trebalo regulisati. Demokratija je vec rekao, pa da ne ponavljam. Od kanalizacije do pozorista, sve se zivo svojata. Bolesno.
demokratija da nisi koga zaboravio u tom nabrajanju ... ;)
hvala bogu da su to vise izglasali,postalo je vise naporno njihovo svojatanja govana,kanalizacije,asfalta i ostalih stvari koje su imale prefiks " hrvatsko-srpsko ",zanimjivi narodi!!!!!zaista,hoce li ikada doci pameti,ili????kada ovo pisem mislim na cetnike i ustase,a ne na normalne ljude iz susjednih nam drzava.
fala ku*cu na udarcu !