Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čoviću s tobom ce se nama uvijek crno pisati.
vama se može crno pisati jedino sa serićem,zlogumdzijom i izmetbegovićem, ne treba vam nitko drugi.
Moze li neko da mi objasni,sta znaci,,finansiranja terorističkih aktivnosti"??? Pa zar finansiramo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta te briga Dragane. Punca pod ruku i u Zaostrog. Ako te u međuvremenu osude, samo ostaneš tamo. Pitaj Antu, on zna.
Koje nece oni njega tamo ne vole pravi Hrvati ove nase (novokompanovane hrvate) do juce su bili Bosnjaci katolici izdali svoje porijeklo i svoju Bosnu !
Vole oni svakog ko dođe sa milionima.
Sad je kao pesimističan i zabrinut a lukavo je našao "krivce" u partijama iz RS, koje same pristaju da budu "dežurni krivci" Ispada da je on potpuno čist i zabrinut a bio je vrlo OPRIMISTIČAN i "uvjerljiv" da neće biti sankcija kada je pravio opstrukciju zakazivanju sjednice.
Kako ce lopovi politicari glasati protiv pranja novca kad su oni glavni peraci love.Vehabije nema sanse da zabrane i ukinu jer ih se politicari boje jer imaju samo u Maoci veci arsenal oruzja nego citava armija BIH.
Uhljupe tebi je mjesto na crnoj listi zagarantovano a ne Bosni i Hercegovini.
pu mamu vam *ebem, mora nam svijet zaprijetiti nekim listama ili sankcijama da bi vi digli guzove
..ali najjace je sto cekaju zadnji dan da usvoje/rijese zakone/situaciju! Hej pa da su im dali rok do 2015.god., oni bi napraili sjednicu 31.12.2014 u 12:00h ;)
Haha, i on vjeruje nesto kao :) Pa ako se ovi zakoni usvoje i primijene ti si na***.
Vidjecemo mi koliko ce nam sutra crno biti i ko ce biti protiv ovih zakona, a znamo da takvih i te kako ima ...
ja bi volio da ga ne usvoje :/
MRS USTASO SMRDLJIVA 1
A do 1900 su svi stanovnici Bosne bili Bosnjaci :) muslimani pravoslavci i katolici :)
pitaj tatu i mamu sta su bili.balavce,rodjen si 95 a nesto tu seres
Ne volim ga ali prije par dana je izjavio da mu nije jasno zasto se zakon nije usvojio do sad a vuce se po sjednicama tri godine i onda se digne buka pet do dvanaest.Tehnicki nije ni lako skupit sve delegate u subotu neradni dan,tako da ima istine da je u pitanju svakako politicki marketing.Oktobar je pred nama valjda cemo znati kazniti sve neodgovorne i bahate.
sta kaze cika dodik na ovo......ipak se on najvise pita u bih
Pukla je tikva. Neće ni Čović sa ovima što su popušili. On se drži samo za suknju ovima što su jači.
Kad su pare u pricu...
Dok se ne rijesimo nacionalista koji upropastavaju ovu zemlju kao sto je Covic i slicni njemu, koji upropastavaju ovu zemlju, huskaju narod jedne na druge i kradu isti taj narod, ova zemlja ce tesko biti na nekoj bijeloj listi
nacionalana priča prestaje tek ondsa kad 90 posto hrvata u BIH kaćže ok zadovoljan sam i živjet ću ovdje a sve do tada nacionalisti će vladati. I opet izaberite komšića i svima će nam biti bolje 100 % evo vidimo šta je uradio ništa uhljebio sebe i svoju djecu.
Lopov!!!!!