Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj samo radi za sebe a nikako za narod. A prica bajke koje mu budale vjeruju i jos glasaju za njega. I treba vas sve ostaviti gladne kad glasate za bandu.
a da pitamo od kud tvojoj kćerci toliki novci da izgradi onu vilu u Barama...možda i ne trebamo tražiti tvoju imovinsku karticu, zašto se ne bi zapitali od kud njoj novci za sve ono....lopino...računajte na hrvatske glasove samo ti računaj...više neću ni izaći na izbore ako i izađem dat ću ih nekome ali tebi više ne dam
kra de ze dobro radi zadnjih 15-20 godina,broj Hrvata u BiH je prepolovljen,ako ovako temeljito nastave za 10-tak godina će od Hrvata ostati samo enklava na jugu Hercegovine
yebes ti taj sistem gdje kad se svi prihodi saberu, to nije ni blizu ukupne imovine, a opet je sve na papiru legalno i cisto
haha nevjerovatno, clanak o najvecem hrvatskom lopovu u BiH a opet komentari o SDA i Tihicu hahaha pa ovi UDBA-si i komunjare izgleda primaju dobre dnevnice od majke im srbije :))) ali valjda cemo im vratiti jednom milo za drago. hocemo hocemo ako Bog da :)
samo pet komentara do sada :) sto se ovo hrvati ne bune? zar im je svejedno sto ih vodja pljacka? :))) izgleda cettnici i ustashe bi i gologuzi hodali prije nego li napali svoje lidere bandite. :)
Zaradio je i Tihic ko maticar u Njemackoj za vrijeme rata, pa dosao u BIH i nastavio da krade.
Sve se moze dokazati ako se zeli. Odkud netkome toliki novac za gradnju. Kako se moze u periodu od 2, 5 ili 10 godina toliko zaraditi. Odakle dolazi ta zarada, jel je porezovao. Jel mu familija pomogla, imali familija toliku zaradu da bi mu mogla posuditi taj novac. Jel mu banka dala kredit i kakvo pokrice je dao.
Žao mi Tih9ića zadužio se 80 000 KM za 5 nekretnina sa čak i duplim iznosom zaduženja
Neka nam i SDAovci pokažu svoj imovinski karton i gdin Izetbegović, a Boga mi i Tihi
A gdje su oni milioni, koje ste svi zajedno pokrali (SDA, SDP, HDZ, SNSD, SBB, A SDA, HDZ 1990 itd) ? Gdje ???
A gdje su oni milioni, koje ste svi zajedno pokrali (SDA, SDP, HDZ, SNSD, SBB A SDA, HDZ 1990 itd) ? Gdje ???