Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7 ciljeva u jednom mandatu.nemoj dragane,puno ti je to odjednom.fasovaces bruh...............
@ Canon_Canon Auuu brate kakva si ti ovca! Stado je veliko koliko vidim,ali vuna je bitna i uvijek ce biti!
ako se Arvati borili i bore za BIH, ko je onda osnovo Erceg Bosnu? ko Dretelj? ko je srusio Starog,simbola BIH, gosn Rill?
samo kod nas mozes biti ministar,predsjedavajuci predsjednista i pri tome imati tri drzavljanstava,to je problem k.... sinovi,niste vi tu radi biraca,no zbog sebe....
http://www.youtube.com/watch?v=LmeV1RC1Tu4 Rođen je Lider .. Mr Nermin Ogrešević načelnik općine Cazin( A-SDA ) kandidat za Premijera USK-a.
vlado.nine > Bit če veoma zanimljiv ustroj posle rezolucije u Kongresu SAD, a tek kada se donese presuda krvoloku karadžiču. Na vidjelo će izaći način / genocid/ kojim je nastao manji entitet. Jedna od tačaka je i zabrana odcepljenja. A to je spas za Poštene Srbe - građane BiH. Ostali bi mogli doživjeti neugodnosti za svoje ponašanje!
Čović: Sedam odgovora za izlazak BiH iz krize > kada isparviš krivu rijeku! Ovaj laže gore od Bakira2!
gdje je prica o trecem... kanalu i majorizaciji ?
7! HAHAHHAHA
`radi se o novom federalnom ustroju BiH` ako je to ono sto mislim za ovog treba glasati
...i ovaj opleo po neparnim...