Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozete vi pisati sto hocete ali Covic je vise pridonio za ovu zemlju nego Bakir i Alija zajedno vidi se za lobiranje Bosnjaka..
Prevodilac kod Rame na skemliji sjedi:))
Ah ta čišfa none Čova, neću frkuza, to je najbolja strategija :)
NAvodno Gospa iz MEđugorja izrazila želju da krene na jug, pa ne znam vidjećemo.
Bas se ovaj Covic lijepo brine o svom stadu! Dok se u BIH referendum pise ovih dana velikim slovom, Covic obilazi nevazne zemlje u komsiluku. U biti je izgleda ciljano pobjegao od BIH javnosti, da ne bi morao davati izjave, kako se potajno nada i svim srcem zeli raspad BIH. Koji licemjer!
Gdje mu je kravata ?
...ovaj se samo sastaje s'nekima a za prave mu to dodje kao odmor kakav poso kakvi bakrači, ovo smeće treba da leži u ćuzi od kad ikad.
ALBANIJA DO TOKIJA
Tako je Čovke. Jebe se tebi za PIC-om i referendumom Zavadi pa vladaj