Komentari (648)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E glupi Bošnjo na šta si pristao
On nama predsjenik hahahhahaha
@bošnjooo ...a ti bi ko nešto "dopušto"?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Poserem mu se na dayton i dan kad ga onaj izdajnik potpisa pa sada ovakvi fašisti ordiniraju i rade šta hoće u srcu BiH!!!
...zaj­ebo je rahmetlija još 28.3.1992.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Paranoja uzela mi dusu sve mi uzelaaaa, aaaaa, sve mi uzelaaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nisam vidio ljigavijeg i pokvarenijeg od ovog kamenjarca
Tzv. Herceg-Bosne. Taj projekt je proglašen zločinačkim poduvatom i ekipi koja je stajala iza svega toga se sudi u Hagu - Prlić i kompanija. Već su osuđeni, čeka se drugostepena presuda.
Nesto zaboravljas zlocinacku hArmiju BiH ciji su generali sudjeni i osudjeni u Hagu ;)
Bakir Izmetbegovic čuvar ustašo-četničkog fašizma u BiH.
Po cemu je fasizam isticati narodnu zastavu jednog konstitutivnog naroda? I gdje pise da su samo ljiljani dozvljeni, a sve drugo provokacija? Htio ili ne, i ova sahovnica je Bosna i Hercegovina.
@Mickey10 Pojma ti nemas ....citaj i opismenjuj se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako je lijepa zastava. udrite glavom u zid , mozda ce nestati
Fašistima s klixa smeta sve što nije bosansko-bošnjačko! Tipična bosanska nesnošljivost!!!
Meni je ovo sasvim normalno, jer gledam razlicite zastave svaki dan. Mimo zvanicne zastave drzave BiH tu je jos zastava rs, pa hr, pa zastava sa ljiljanima. Hrvati sigurno kazu, kada mogu "oni" e hocemo i mi da imamo svoju zastavu.
to je glupanima tesko objasnit al aj to je zastava HRVATSKOG NARODA ne herceg bosne
on hrvatsku zastavu nosi ovi iz rs srpsku al dzaba im kad zive u BOSNI I HERCEGOVINI i za citav svijet oni su BOSANCI kao i svi gradjani ove zemlje....koje su to kurve od ljudi idi u hrvatsku ako se osjecas ko hrvat kujo ljudska ovdje si BOSANAC i uvjek ces biti BOSANAC
kad se vi prestanete osjecat TURCIMA mi cemo Hrvatima
@hemeroid Nije tebi dzabe takav nick..al dobro kad je tako nek donesu ljiljane ili kakvu zelenu sa mjesecom i zvijezdom pa nek docekuju delegacije.slazes se?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mene samo interesuje sta je sa talijanskim hrvatima
i opet minusi od ovih sto ne znaju odakle su suplji,halo ba kretenu rodio si se ovde
@mojneba sta je sa talijaniskim hravtima ?? di smose rodili tad je bila Jugoslavija onda smo svi jugosloveni
A kad se navija na utakmicama nose se ljiljani. Pa se još i čude zašto Srbi i Hrvati ne navijaju za BiH. A kad Hrvati istaknu svoju legalnu narodnu zastavu PORED DEJTONSKE DRZAVNE! onda je problem, onda bi trebala samo dejtonska!? Bošnjaci su gori unitaristi od Srba u Kraljevini Jugoslaviji. Kostace ih politika ni sami ne znaju kako. Kakve fantazije, kakve utopije... Malo suživot, pa malo kme kmee stavili su svoju zastavu. Velikobošnjački fašizam i fantazije najgore vrste.
To nije legalna zastava jer je od paradržavne tvorevine čiji je političko i vojno rukovodstvo koje je stvaralo istu završilo u zatvoru zbog ratnih zločina.
I koga briga za utakmice. Što se mene tiče nek mašu čime hoće na utakmicama, državni organi i institucije su nešto sasvim drugo.
To je zastava hrvatskog naroda u BIH... Svaki clan Predsjednistva u svom kabinetu pored zastave BIH ima i zastavu naroda iz kojeg dolazi. Tako cete kod Ivanica vidjeti srpsku trobojku, a kod Izetbegovica ljiljane...
@Kromvel444 Objasni ti to Bosnjacima kojima je ok navijati sa ljiljanima a zastave druga dva naroda smatraju provokacijom. Takvi isti se inace smatraju multietnicarima i vjeruju u suzivot u kojeg,vec mrtvog,sami pucaju.
POTPISI ALIJA PA NEK JE KO AVLIJA....HEHEHE BALIJE BALIJE...IMA DA NAS ZATVORE KO PALESTINU,BIT CEMO GETO,SAMO VI JOS NE RAZUMIJETE,BITNIJI VAM NACIONALIZAM I BAKIR KAKIR...SAMI SMO KRIVI...SVAKA CAST GLUPI NARODE !!!
Po čemu je neustavna zastava? Bošnjaci ponašanjem samo pokazuju da je za njih samo onaj ko ističe ljiljane patriota! Pomisao da se izjasnis drugačije nego Bošnjak ili izneseš legalnu narodnu zastavu konstitutivnog naroda u BiH je za njih provokacija. Kakav je to suživot? U kojem ste vi filmu zamislili da svi narodi u BiH mogu pod jednu zastavu i ime, da će svi biti Bošnjaci itd. Gluposti. Urazumite se za svoje dobro i pustite se fantazija. Srbima i Hrvatima se mora priznati pravo na identite
Neustavna jer se pod njom izvodio zlocin I agresija, ubijali civili itd..
@Lars Alexandersson Onda su neustavni i ljiljani jer su pod njima Bosnjaci ratovali.
Tko kaze da je neustavna?ovo je sluzbena zastava hrvatskog naroda u bih,a vi neinformirani debili skupljajte ovoj urednickoj bagri poene,ne smeta vam na svakom koraku zastave ljiljana a sad vam smeta ova,ma gonjite se prelivode.Vecih prevtljivaca u zivotu ne vidjeh,ova sahara vam je glavu spasila 95 u cazinskoj krajini,inace bi vam bihac bio srebrenica 2,a da ne govorim da ste svi skoro porijeklom hrvati
mi smo porijeklom iz Afrike, preciznije iz predjela Tanzanije, stoga smo crni i imamo crne karine
smije li ko uć osim sejfudina i spalit to smeće od zastave