Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljepa a nasa
Interesantno kako klixba apsolutno tendeciozno ne piše o ustaško-fasistickom orgijanju u Kninu, i povicima :"Za dom spremni", "Ubij Srbina", "Mi Hrvati ne pijemo vina, pijemo krv četnika iz Knina"... Dok su paljenje zastave onog maloumnika Šešelja odmah preneli. Inače sinoćno orgijanje je organizovano na državnom nivou, tako da nam je Hrvatska jasno poručila da i dalje sa velikom strašću i ljubavlju gaji ustaštvo i fašizam.
Je li ova svita misli da smo budale. Naučili smo i mi da se ovdje istorija ponavlja svaki dan, a da vlast prezire građane kao neželjene svjedoke.
mogli bi se smuvat ovo dvoje nekako su baš par :)
Veliki susret Balkanske Princeze i največeg hrvatskog političara današnjice.
Aaaaa bili smo u Hrvatskoj na moru pa smo jeli šarenu salatu, dalmatinski specijalitet.
A kako se samo lijepo glede :))))). Ovdje će se roditi ljubav:)))), a možda se i rodila. Bila bi to velika i nezapamćena afera. :)))
Kažu, da koLinda voli pitu prezivala bi se Pitarević.
Ali kako Kolinda voli svirati stari hrvatski instrument Kitar ili kitaru, tada se preziva Kitarović.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/glogoskom-i-josipi-rimac-ne-smeta-i-djeca-i-odrasli-na-thompsonovom-koncertu-skandirali-ubij-srbina/834721.aspx
Pa pogledaj lijepo na videu se vidi i djeca skandiraju ubi ubi srbina....
od 0.23 na prvom videu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)