Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je znati od cega ce se gospodin odmarat kad nista neradi??
čuj od čega, tv-treći-tv-treći-tv-treći-tv-treći-tv-treći-tv-treći
Ma suti dobro je kad se ima za odmor... A zaboravio sam da vi imate kucu od 5 miliona maraka..pa lijepo je i kod kuce ostat,samo kad se neradi!!
hahahahahahahahahaha :D
sta je cvoricu jel pod hitno treci entite
stvarno car :)))))) ovo je najaca trol provala koju sam cuo zadnje vrijeme :))))) nismo mogli stvari rijesiti dvadeset godina ali sad sjednemo i za sedam dana sve gotovo......ahahahahahaahahahhha
Majstore vidite da su četvorki zaribala sva četiri točka. Dragane Čoviću kočiš na uzbrdici već 15 godina. A sada kada je pala komanda, ti bi, otpustio bremzu. Biće otpuštena 2014, poslije izbora.
Da se ne sekira dok odmara u vili od 5 miliona maraka hahahaahahha koja je ovo lopina i prevarant braco mila.
A jedan od tih problema je tvoje prisustvo politici. Treba krenuti od pocetka!
ovaj stalno govori da je optimista i onda tako lupi neki datum do kojeg ce se formirati vlast, prekomponovati vlast, implementirati presuda finci-sejdic, ***-palac i tako stalno. u medjuvremenu je postao milijarder.
Vi bosanceroski turci svoje probleme, probleme svoje zemlje, rjesavajte, a mi cemo svoje probleme da rjesavamo a koji se slucajno svode na samo jedan: skidanje parazita sa sebe!!!! Nikakvoga smisla nema bilo cime se baviti dok se parazit ne skine, jer bilo cime da se mi bavimo - parazit uzima prilican dio sebi, a to se dopustiti ne moze!!!! SA PARAZITOM NIKAKVE FEDERACIJE I ZAJEDNISTVA U OBZIR NE DOLAZE, KOMUNJARO!
Neznam jeste li zaradili za godisnji,ili vas jednostavno muci destinacija?? ma moze ove godine i jadtansko primorije,nemora uvijek Maldivi,Kipar,Grcka ili vec neka hit destinacija.
Probleme cemo rijesiti tako sto cemo turskoga parazita iz bosne skinuti sa sebe. To je jedino rjesenje probleme, komunjarski olosu.
podnesite svi ostavke i problem rijesen!
Ma jok ba, PRVO GODISNJI! Gdje ove godine, Maldivi mozda ???
I tako je postalo ovo jako smjesno,sve neki sastanci dogovori,a smao se uzimaju pare za dnevnice koje kakve.Ovo je prica bas suplja,pravo bacabnje prasine u oci.Kao razgovarati sa SDA liderom Tihicem,jel mi to ne znamo sta je Tihic uradio zajedn osa SDA i Budimirom,pa dosta je lazi pocnite raditi majku mu.
Pa to bi bilo dobro pa da odete svi zajedno na kolektivni godisnji, ali fazon je sto cete vi otici a problemi nece biti rijeseni... Uvijek je to tako...