Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i u Sokolu maho pa sad livada, otjerajte tog baksuza dok vam nije sta drpio
Propade i Njemačka! Ovaj lopov gdje dođe sve ofufa.
@JebachIzDijaspore017 Ma kakva Srbija, kakva Rusija! Pusti se tih teorija zavjere. Čović radi samo za svoje osobne interese i interese onih ljudi koji plaćaju za njega ogromne kaucije kad ode u zatvor.
Zemljo otvori se. Jest me stid ovih nasih cobana. E idu po svijetu i predstavljaju nasu drzavu.
Dragan Covic, najveci lopov svih vremena, doduse jos nije stigao Bakir-Seku ili pudlicu Fahru po kradjana gradjana, ali je konkurencija prejaka.
od zatvora do berzijanera
Baš gledam danas prvi njemački kanal, kad bh zastava u pozadini. Kontam, da nije neko sranje na berzi, panika me uhvatila...
Op trc milojka
prvi put vidim zvono na tovaru/magarcu
Hahah sad ce berzi krenuti sve nizbrdo :))))
objesite mu zvono oko vrata pa ga vratite u hercegovinu, zajedno sa onom dvojicom govnara
Koliko li je DAX pao danas?
Nije bio offside
Dragane, šti ti ne radi BErza u BiH ?? 1. Opustošio si sa jaranima SVA preduzeća pa neće niko da ulaže ni feninga. čak i kad bi mogao. 2. Upravo opljačkaše miliona eura sa aeordroma u Albaniji. Hebote jesu postali BiH !! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/34054/pljachka_stoljeca_u_albaniji_naoruzani_pljachkasi_sa_aerodroma_odnijeli_milion_eura.html
Moooj Draaagaaaneee i joopeee Dragaaane , voljeeecuuu tee istoo koo i laaneee juuuuu Ko livade kad se kose juuu juuuuuu.
jest i ova Njemačka pala qrrcu za uši...
Ha hebiga . Otisli Britanci pa daj sta das
@Dado dijasporitus postavila Angela mamac ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
shame shame shame
Bake iftario 😂😂😂😂