Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravka BORJANI JE MARTIN TATA
MARTIN RAGUZ JE ZELJKI A I BORJENI TATA(BABO) IDEMO MARTINE
bok , pobjeda je nasa ! ZA POGLAVNIKA I KRISTA PROTIV KOMUNISTA , strogo desno !
ja očekujem da mi Borjana da ono što ima među nogama.
da se moj \"cijenjeni\" (ha-ha-ha) sugrađanin Draganče nije najeo gljiva ludara pa bulazni? ma bjaži! Samo SDP i Željko!!!!!!!!!
Borjana who? Je li iko ikad cuo tu zenu da govori? Bilo sta?
čuj da borjana pobijedi?! zabavna tvrdnja bez ikakvih osnova....pa je li je iko igdje čuo da je išta progovorila???? žena je istina, eto priznajem, riba....šuti ko riba! :P
jeko ova!! čuj pobijediti. kako pored željke??
jako jako tesko skoro i nikako pored zeljke k
OVAKO BI I SRBIMA MULTIETNICARI.. HVALA SRPSKOJ.
Simpaticno bi bilo imati zenu za clana Predsjednistva. Mislim da bi ona unijela jednu dodatnu svjezinu. :) Uostalom, Borjana nije losa riba. haha
Klasicna predizborna prica. Izbori prekosutra, a svi kao ocekuju uvjerljive pobjede. Ok, vidjecemo kako ce sve to ispasti. Molim samo Boga da podari mudrosti narodu. Ako im dosad nije doslo iz dupeta u glavu, nece nikada. Prvenstveno mislim na Bosnjake.