Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj kriminalac i nacionalista kaze da gradi bih. prestaniti objavljivati izjave rusitelja bih
blago nama sa ovakvim politicarima, dodo opet blokira sve sto bi iole priblizilo BiH EU, ali nece ni njegova do zore. BiH je bilo i bit ce i prije njega i poslije njega ako Bog da.
Ne znam što krekećete muslimanci. Kad usporedim sa Tihićem, Lagumdžijom i Fahrom ili \"udariću te bolan u nos\" Komšićem (lol), Čović je daleko najnormalniji političar. HDZ ima moj glas u listopadu. A i vama u Bošnjakistanu bi bilo više koristi da glasujete za Čovića. Ovi vaši su ka-ta-strofa. :)
daj umri vise
Uskoro
TREĆI !!!
Selo gori, a baba se češlja, tako i političari boli ih ona stvar za narod. Bitno je da oni imaju svoje krize. Inače prodajem glas za 200 KM.
rak vam svima kucni podstanar bio, mamu vam mafijasku.
M:A:T:E:R: V:A:M J:E:B:E:M !!!!!
Ne palamudi života ti
to znači da će naprimjer i Dino Grabovica, direktor papak biti smijenjen?