Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Sarajevo krivo za tvoj fasizam I rusofiliju
Da smo mi imalo ozbiljna drzava ovaj bi bio u prdekani kao i mnogi drugi politicki duznosnici
Hrvati su jedini narod u Bosni i Hercegovini u kojem nema demokratije. Osim udruge građana tzv. HNS nemaju drugu opciju izbora. Srbi imaju prilično jaku opoziciju naspram SNSD, Bošnjaci zajedno sa građanima imaju takođe dva jaka bloka za izbor, a imaju i vanblokovskih rješenja. Prema tome, o kakvoj demokratiji priča ovaj diktator ?
Moze li se kakav zakon donijeti na lokalnom nivou? Zabraniti rad kladionica koje se nalazi na 1 kilometara od skole.
Svi su krivi samo ne ti. Daj ne ser...više i prestani nas držati zatočene u svojoj egocentričnoj bolesti. Ovo je dna dna Čoviću, može nisi mogao da padneš. Pusti nas vise da normalno živimo, a ne da 20 godina čuvamo tvoju guz...
Ugrozeni a blokiraju sve redom??? Sta bi bilo da niste ugrozeni....mrš
Kad zine ileti hercegbos,smrad
Epiteti ; sarajevski, sarajlijice, sarajlije ili kako kod da ide sa sara…, su nista drugo do kompleksi , to se javno vidi u vokabularu Covica, Dodika i slicnih. Nazalost, sretao sam se sa slicnim kod skorojevica, poslijeratno doseljenih u Sarajevo…tako da taj jad da se bude nesto sto se ne moze, nema lijeka…treba im pomoci…ali kako, kako……..
Odmetnuti Satler uporno radi na dva kolosjeka: s jedne strane žestoko se, s liderom opozicije Konakovićem, uključio u lobiranje da podeblja broj stranaka koje trebaju srušiti Bakira, a s druge strane paralelno radi za Čovića s ciljem da eliminiše Komšića. Ali glupi Bošnjo se samo veseli Bakirovom rušenju a ne vidi da je krajnji cilj Satlera & co. - palestinizacija Bošnjaka.
Zabranite kladionice odoše pare njemu i njegovoj stranci u džep tako i drže ključeve u rukama.
Hoce li se Hrvati i Srbi moci organizirati da izglasaju clana predsjednistva Bosnjacima? Ne treba gledati Turske/Meksicke sapunice tko prati ove teme
Svi koji van Bosne žive...planirate 2-3 dana doći u rodnu Bosnu na izbore za našu slobodnu Bosnu.
Ništa ti čovka be brini ..EU će dati novac. IZBORI SU TU tebi pod nosom.
E čovicu kao ti ne znaš šta je Bosanski INAT. Daj malo citaj šta od Alije Isakovica. Tako najbolje upoznaješ Bosnu i njezin narod od pamtivjeka.
Boji se izbora jer 100% gubi 🤣🤣
Lobiro sam citavu familiju da glasa za zeljka komsica, nikad nece bit predsjednik
Zna li on sam da je on sam drži krivicu za ovu političku krizu u BiH? Hoće li uskoro i optužiti Bošnjake da oni hoće Herceg Bosnu.