Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosite ovu dvojicu ateista sa portala.
MOZE BITI PREDSJEDNIK NASE HERCEG BOSNE, TO CE MU BITI SIGURNO NAJDRAZA FUNKCIJA, A ON NAMA NAJDRAZI PREDSJEDNIK, STO TI SEJDO KOMSICU SAMO MOZES SANJATI.
Moze ovaj Zeljko da se prosipa multi-kulti koliko god hoce...ipak ujko ostaje ujko...otisao u ZG da primi instrukcije..samo lojavi misle covjek Bosanac..tuga od naroda
Jao,jeste jednom postrojavao u BL a ovi iz miletovih ko fol nevladinih organizacija ala dukić i ostali se bukvalno razbježali po Banja luci u znak protesta :)))))) Lijepo bi bilo da se to još koji put ponovi a bit će sigurno.
E stvarno si gluuuup,nabolje bi ti bilo da se ti pridružiš Rajku vasiću Rajkanu i njegovim, Rajh anovim stazama revolucije ;D
pros\'o voz za 3. entitet... Vrijeme je da sjednemo zajedno i razgovaramo o decentralizaciji BiH ali bez ikakvog etnickog karaktera. Mogu to biti ekonomske regije ili kantoni/zupanije, nije vazno. Prvo se moraju dogovoriti \"braca\" u Pederaciji pa cemo preci i na \"nedodirljivost\" genocidnog entiteta. Alternative nema.
Iako nikad nisam glasao za Komsica (i SDP), sve vise i vise mi se svidja(ju), Kad vidim koliko su ovi separaisti kivni na njega, covjek mora automatski biti dobar za BiH.
Komšo, Jošte samo jednom postroji Oružane snage BiH u Banja Luci i ništa više ne trebaš uraditi!
Ma jes\', eto Komsic ide u ZG po misljenje. Jaoooo, sad ce jos ispasti Boban II. Kako se smijesni. Dogovorite se vise je li \"komunjara\", \"Anti-krist\", \"Hrvat s kompleksom ali bez certifikata\", \"baliya\", \"ucho, koji ide u ZG po misljenje\"...
Ma bilo kako bilo, ali dobro nije! Vlada se pozadugo nece formirati, ako uopste? Komsic kao Dodik, Komsic u Zagreb po misljenje a Dodik u Beograd.
glup si ko q! Kad shvatis da nije grijeh birati \"druge\", javi se. Do tada cuvaj se dijaspore i tamo njima \"soli\" pamet. p.s. Jes\' to ti OSA? A Siska ti, okani se vise BiH. :D
Komentari pokazuju da niste zasluzili boljeg. Kazete jeste Zeljko glup, neostesan, primitivan, bahat i uz to sve psihicki nestabilan, ali mi nemamo boljeg. Pa ako vam je toliko drag takav zasto ga onda niste birali kao muslimanskog predstavnika u vlast?. Zemlja paradoksa, ali zasto da ne? Kada netko ko se zove Dzenan ili Muhamed slavi Katarinu kao svoju kraljicu zasto netko ko se zove Zeljko mora da predstavlja Hrvate? Mozda je to neki novi trend da se mijenja religija i etnicka pripadnost bez da se mijenja ime...svaka cast na dosjetljivosti muslimani.
TO JARANE,podijelice malo sutra
A jos vam je i Hrvatska okrenula ledja!!! Pa bolje vam je da se usutite dok bas niste dobili po njonji!
Najveci uspjeh na proslim izborima je taj sto je Martin Raguz dobio ogroman broj glasova u Hercegovini sa sloganom “Ovo je naša zemlja“. Tako ujke lagano gube podrsku i postaju ugrozena vrsta u nasoj lijepoj zemlji! Ostalo je jos par ovih komentatora i to pola od njih pisu iz dijaspore. Jos kad bi se oduzeli pokradeni glasovi HDZ BIH, ma nema vas ni za poigrat na male:):):):):):)