Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bespotrebno hodanje, bolje da ste gredu krompira zasadili vise bi koristi bilo.
Jedan pilot oko ponoći letio avionom iznad Crne Gore i u jednom momentu bio neki kvar i pilot iskoći iz aviona sa padobranom i pade u jedno crnogorsko selo. I on tako hodao selom i vidi neku kuću i dalje upaljeno svjetlo. I on ušao u tu kuću kad na krevetu vidi crnogorca i crnogorku kako budni leže. I pilot kada je vidio da su budni zamoli ih: bio mi je kvar u avionu i pao sam sa padobranom u ovo selo. Ne znam šta da radim pa vas molim da mi date nešto da jedem! Međutim crnogorac i crnogorka ništa ne odgovaraju. Ponovi on pitanje ali i dalje crnogorac i crnogorka šute. I šta će on otvori frižider i sam se posluži. Prošlo nekoliko minuta i pita ih pilot može li se istuširati ali oni i dalje šute. Pošto nije dobio odgovor on ode u kupatilo i istušira se. Prošlo nekoliko minuta priđe njima pilot i zahvali im se ali oni i dalje šute. Kad u jednom momentu pilot skoći na crnogorku i poće da je jebe. Poslje nekoliko minuta on ustade s nje i izađe iz kuće. Kad je otišao, crnogorka upita muža: Jesi li vidio šta mi uradi a ti ništa ?! A na to će crnogorac: Ti si prva progovorila ti gasiš svjetlo 
i ostanite tamo stoko
Pa kako nam Čoviću možeš lagati u oči??? IDETE NA POZIV! Niste ustanju dati čak ni istinito saopćenje za javnost. __________________________________________________ Od tri člana Predsjedništva BiH, Ivanić se prvi odazvao pozivu Vučića da posjeti Srbiju Poziv srpskog premijera Aleksandra Vučića da svi članovi Predsjedništva BiH posjete Srbiju za sada je prihvatio jedino predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić. Ivanić je izjavio kako je Vučić pozivom članovima Predsjedništva BiH da posjete Srbiju povukao još jedan državnički potez koji doprinosi pomirenju i smirivanju strasti. – U duhu jačanja dobrosusjedskih odnosa, očekujem da će što prije doći do posjeta i susreta. Svi političari u BiH, zajedno s državnicima Srbije, moraju zajedno raditi na pomirenju i smirivanju situacije – rekao je Ivanić. Aleksandar Vučić uputio je u utorak službeni poziv predsjedavajućem i članovima Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću, Draganu Čoviću i Bakiru Izetbegoviću da što skorije dođu u posjet Srbiji, pišu beogradske Večernje novosti. Kako je saopćeno iz Vučićevog ureda za saradnju s medijima, srbijanski premijer je u pismu članovima Predsjedništva BiH naveo da ih poziva “polazeći od uvjerenja da su naše dvije zemlje čvrsto i trajno opredijeljene da jačaju međusobne bilateralne odnose i da sva otvorena pitanja rješavaju u neposrednom dijalogu i duhu dobrosusjedstva, a na dobrobit građana dvije zemlje”. (Faktor.ba) http://faktor.ba/od-tri-clana-predsjednistva-bih-ivanic-se-prvi-odazvao-pozivu-vucica-da-posjeti-srbiju/
Kakva tri POLTRONA...
Žega li iko po ovoj vrućini?
govna u dunav pobacajte
Hajte, hajte, ne morate se ni vraćati.
Bolje da na ovim prostorima cro-bih-srb žive aboriđini, lako bi se tad dogovorili. E moji indijanci.
Uvjek je vuk dolazio prasicima da im srusi kucu i da ih pojede ,samo ova tri praseta idu vuku na noge.
Ko to lagi, ko to lagi?
Cuvajte mi Bakira ko svoje oci u glavi :)
čova mojne sad kad j*bemo uhljebama iz EP mater!!!! (osim ako nisi odlucio da i bošnjama das putovnicu. e tad bi te dobio novog borca protiv majorizacije!!:)
Covic pusi samo HB.....
Niti vi trebate ici tamo niti je Vucic trebao biti pozvan u Srebrnicu. Srbija ne priznaje genocid a na RS gledaju kao na jos jednu "Srpsku" drzavu preko Drine. Tako da je to kao nekad odlasci Alije na "pregovore" sa genocidasima, teroristima i ratnim zlocincima, zapravo davanje legitimiteta onima koji ti rasturaju drzavu i ubijaju narod.
Alija je od pregovora napravio kapitulaciju i drzavni udar, a Bakir od pomirenja zeli da rehabilitaciju velikosrpske ideologije u novom pakovanju. Treba pogledati realnosti u oci i vidjeti fasizam nije pobijeden vojnim putem tako da od "pomirenja" kao posle 2 svjetskog jednostavno nema nista.
Ja kakira kako se krije vec iza skutora,a tek kad ode u domovinu srbistan usrace se pravo..
Pa da vam pravo kažem, slatko mi je ovo što nam precednici jedan drugom leđa čuvaju.