Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Covic ili gospodar Bosne jer mu je to Bakir Izetbegovic dao, a pudlica Fahro bio saucesnik i zagovornik. SDA-SBB pothvat je HDZ-u dao sve. Fuj.
Utrpace nas po Hitnom postupku,.,.UN,.pa NATO i onda EU....netrbamo mi njima ,treba im polozaj..
Strogo kontraverzan i krajnje poguban u svojim blokadama sa kojim je na brojne načine zaustavio svaki napredak BiH prema EU integracijama i osporio presudu suda u vezi Sejdić i Finci, kao da je još na platnom spisku KOS-a i intenzivno sa Dodikom radi na rasturanju BiH, pored što zna da niti EU niti Amerika ne podržavaju nikakve nacionalističke tvorevine.
predao si nevazecu aplikaciju i pricas o tome
licemjer br1. niko mu ravan nije.